Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Champion's Ashes, het nieuwe Dark Souls 3-geheim dat je niet mag missen!

We zijn dit jaar gezegend, en we zijn pas eind februari. Alsof de officiële onthulling van Erdree's Shadow nog niet spannend genoeg was (en een gezonde dosis nachtmerries), is er nu een Dark Souls-uitbreiding die om onze aandacht schreeuwt.

Dark Souls 3: Champion's Ashes is een NexusMods-download die gemakkelijk een van de populairste titels van FromSoftware transformeert en moderniseert. We kunnen niet zeggen dat het zo goed is als Bloodborne of Elden Ring, maar als het om Souls-only titels gaat, wint Dark Souls 3 ongetwijfeld.

Zorg ervoor dat je de tijd neemt om precies te zien wat je te wachten staat in het Champion's Ashes-model.

Stel je ons geluk voor toen we dit goudklompje voor onze ogen ontdekten, gratis voor ons grootste plezier. Degenen die deze modus al hebben geprobeerd, zijn ongelooflijk onder de indruk; Eén fan bood zelfs aan om te doneren aan degene die het gemaakt heeft. Dat wil niet zeggen dat betalen voor goed werk niet het minimum is, maar het komt zelden voor dat je mensen zo onder de indruk ziet dat ze bereid zijn te betalen voor iets gratis.

Een andere fan zei: “Ik vind het geweldig hoe gedetailleerd sommige bewegingssets zijn. Het is echt gaaf om te zien wat we kunnen doen met de uitgesneden animaties/wapenkunsten en bestaande om de wapens unieker te maken in het gebruik.” Het maakt me ook verdrietig om te zien dat FromSoft niet meer heeft gedaan in het vechtsysteem van de game. Hieruit blijkt soms dat de community het beter doet dan de daadwerkelijke ontwikkelaars: “Keep up the good work.”

READ  De InSight-sonde is met pensioen gegaan na 4 jaar luisteren naar de ingewanden van de Rode Planeet

We willen de ontwikkelaars echter niet bekritiseren, aangezien Dark Souls 3 in 2016 werd uitgebracht, wat het naar industriestandaarden een heel oud spel maakt. We zijn het er echter over eens dat wat de modder hier heeft bereikt werkelijk opmerkelijk is.

Als je jezelf moet voorbereiden op de nieuwe DLC-versie van de ergste baas van Elden Ring, is het spelen van Champion's Ashes een goede manier om dat te doen, en krijg je de kans om opnieuw van een klassiek spel te proeven. Het is een win-winsituatie.