Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Catherine-Amalia, de toekomstige koningin van Nederland, geeft jaarlijks 1,6 miljoen euro op: legt ze zelf uit

Prinses Katrina-Amalia heeft ervoor gekozen om haar jaarlijkse toelage van ruim 1,6 miljoen euro van de Nederlandse overheid te laten vallen als ze groot is. Hij motiveerde zijn besluit in een brief aan de minister-president van Nederland Mark Rudd.

Dit is een historisch feit. Aan de vooravond van haar 18e verjaardag heeft prinses Catharina-Amalia der Nederlanden, Erfgenaam van de Nederlandse troon, Heeft de wens geuit om korting te geven op een groot bedrag dat jaarlijks wordt betaald bij het bereiken van de volwassenheid. Sterker nog, afgelopen vrijdag 11 juni Oudste dochter van koning Willem-Alexander En koningin Maxima stuurde een handgeschreven brief naar de Nederlandse premier Mark Rudd. Zijn jaarlijkse toelage van bijna $ 2 miljoen werd geweigerd (6 1,6 miljoen) zal worden betaald totdat ze overheidstaken aanvaardt.

“Ik hoop na de zomervakantie een jaar vrij te nemen en naar de universiteit te gaan. Op 7 december 2021 word ik achttien jaar. Ik ontvang wettelijke toeslagen“, De jonge vrouw schreef, voordat ze meedeed: “Ik schaam me zolang ik niet actief ben. En we zitten in een periode” Studenten vinden het erg moeilijkCatherine-Amalia kondigde ook een terugbetaling van $ 400.000 aan (Ongeveer 300.000 euro) Ze had recht op haar studie.

Catherine-Amalia, Mark Rutte prees haar besluit

De beslissing van Catalina-Amalia zou wel eens van invloed kunnen zijn op de populariteit van het Nederlandse koningshuis, zei hij als volgt: De duurste monarchie van Europa Als onderdeel van een onderzoek dat in 2012 is uitgevoerd. Mark Rutte van zijn kant feliciteerde de Oranjeprinses met haar gebaar.”Een mooi vakantiejaar” En “Veel wijsheid” Voor zijn toekomst.

READ  Covit-19-beperkingen zijn versoepeld

Foto met dank aan: Bestimage