Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Cardinale onthult “grote doorbraak in de kleedkamer” tussen Galtier en zijn spelers

De voormalige gymdoelman, Yoann Cardinale, was te gast bij de club Afterfoot die woensdag naar Nice verhuist. Hij onthulde vorig seizoen intense spanningen tussen Christophe Galtier en zijn spelers in de kleedkamer.

Als Parijse fans geruststelling zoeken, heeft Yoann Cardinale ze serieus genomen. De oud-doelman van Nice, die de club in 2021 verliet, vertelt in de microfoon na voetbal Afgelopen seizoen zijn er spanningen ontstaan ​​tussen de toekomstige coach van Paris Saint-Germain, Christophe Galtier en de kleedkamer van de club.

>> Live transferwindow-informatie

‘Er was een grote breuk met de kleedkamer’

“Eerlijk gezegd denk ik dat het goed voor hem is om te vertrekken”, zei hij woensdagavond op de RMC-microfoon. Omdat hij twee of drie resonanties had met spelers die zich nog in de kleedkamer van Nice bevonden, was er een grote breuk met de kleedkamer. veel problemen.”

“Ik denk dat deze deal een win-winsituatie zal zijn, dan denkt hij aan de komst van zijn voormalige coach in Parijs, ook verwijzend naar de terugkeer van Favre naar Nice. Galtier zal blij zijn. De kleedkamer in Nice, met Favre terug.” Ik denk dat hij ook de winnaar zal zijn. En in de ogen van de fans. Vooral is dit de juiste keuze.”

‘De coach heeft de kleedkamer ingericht om de directie beter hoorbaar te maken’

Cardinale voegt toe: “De echo’s van die problemen tussen het management van Nice en de coach waren zo belangrijk dat ze in de kleedkamer uiteenvielen. Management, in het licht van de Mercato die eraan kwam. En de echo die ik had was dat hij betrokken was bij de politiek .”

READ  Belgen in het buitenland: Monaco en Clement verrassen thuis tegen Reims met Weiss en Busy

Kardinaal linksOGC Nice Afgelopen zomer zonder contract, sindsdien geen club kunnen vinden. Ter herinnering: de Franse kampioenscoach bij de LOSC-ploeg in 2021 hervat maandag de training voor Paris Saint-Germain, terwijl dit nog niet geformaliseerd is. “Al-Quwairi is een speler die naar voren bracht dat hij aanvallend wilde spelen en er werd niet naar hem geluisterd, zo besluit Cardinale over zijn jonge teamgenoot. Dus het was een discussie met de coach. een pauze, een pauze naar links, een pauze achter…”. PSG-kleedkamer is gewaarschuwd.