Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Camille Cerf gecompliceerd door haar gewichtstoename?  Haar krachtige boodschap over zelfacceptatie

Camille Cerf gecompliceerd door haar gewichtstoename? Haar krachtige boodschap over zelfacceptatie

Het uiterlijk kan misleidend zijn. En dus hadden we een van de mooiste vrouwen van Frankrijk kunnen kiezen en ons slecht voelen over onszelf. In de afgelopen maanden heeft Camille Cerf de moeilijkheden waarmee hij wordt geconfronteerd bij het accepteren van zijn nieuwe imago, dat is gegroeid van 10 naar 15 kilogram, niet verborgen. Ik voel me niet goed (…) Ik herken mezelf niet en dit weegt zwaar op mij ‘, in het bijzonder afgelopen juni overgewicht Het is moeilijk aan te nemen dat de voormalige Miss France constant op sociale netwerken werd gestuurd over hoe een schoonheidskoningin eruit zou moeten zien.

Geen monteurs meer voor Camel Cerf!

Maar na een lange periode van ellende besloot Camille Cerf om van zijn complexen af ​​te komen. Deze dinsdag 11 oktober, toen een surfer haar vroeg of ze vandaag “te veel gewicht” aankon, onthulde de 27-jarige dat ze in staat was om met haar lichaam in het reine te komen. “Ik ben lang ingewikkeld geweest over veel dingen: kleine puistjes, mijn buik, mijn dijen, mijn glimlach… kortom alles. En ik weet niet precies wanneer, maar dit jaar klikte er iets. Ik realiseerde me dat ik niet minder van mezelf hou sinds ik aankom, dat ik niet minder werk, dat mensen me niet minder leuk vinden”gevangen genomen.

Hoe de voormalige Miss France weer van zichzelf leerde houden

Wat de laatste tijd netizens heeft gefascineerd Poseren in ondergoed Hij heeft onlangs geleerd om een ​​meer welwillende blik op zijn lichaam te hebben. En ter verduidelijking: “Ik heb nu veel perspectief op mijn uiterlijk kunnen innemen.” Toen wilde een nieuwe internetgebruiker weten wat de sleutel was tot het “stoppen van complexiteit”. Altijd heel eerlijk en openhartig tegen haar abonnees, legde Camille Cerf toen uit: “Begrijp dat complexen, het is geen kwestie van natuurkunde. Alles zit in het hoofd. Je moet anders naar jezelf leren kijken. En vooral begrijpen dat de lichaam is niet alles, hoewel we ons in een samenleving bevinden die steeds oppervlakkiger wordt en meer gericht is op uiterlijk.” Een krachtige boodschap over zelfacceptatie.

READ  Kies Disney-films, we raden je favoriete prinses