Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Online winnend rapport en winnende nummers

Online winnend rapport en winnende nummers

De Loto FDJ-loterij wordt hervat op woensdag 12 oktober met een nieuwe jackpot! In feite behaalde de laatste trekking een Online winnaar van de hoofdprijs van € 21 miljoens, het record voor het jaar 2022. Vandaag kunt u uw netwerk beheren om tot 2 miljoen euro te verdienen. De resultaten zijn vanaf 20:50 uur online beschikbaar op Tirage-Gagnant.com!

Update 22/10/22 20:53 uur: Geen winnaar vanavond, vanaf zaterdag staat € 3 miljoen op het spel

Ondanks de miljoenen netwerken die vandaag worden gespeeld, heeft de lottoloterij geen nieuwe miljonair in Frankrijk opgeleverd. Echter, enkele honderdduizenden spelers hebben prijzen gewonnen, misschien ben jij een van die grote winnaars die hebben gewonnen van een paar euro tot enkele tienduizenden euro’s. De volgende trekking vindt plaats op zaterdag en omvat een jackpot van € 3 miljoen.

De The Forgotten Grand Prix werd ingezet tijdens de Super Loto . van vrijdag De laatste vond uiteindelijk een ontvanger voor de gelegenheid Lotto-trekking op 10 oktober. Maandagavond zijn er meer dan 800.000 netwerken gewonnen om de hoofdprijs van dit jaar te winnen. De speler die zijn net online markeerde, had meer geluk dan de anderen en ontving de volledige 21 miljoen euro na het vinden van de juiste zes nummers. (5 nummers + opportunitynummer). Naast deze nieuwe miljonair ontving een speler, die ook geluk had, € 175.798 door 5 juiste getallen uit de winnende combinatie te vinden.

Vandaag wordt een nieuwe hoofdprijs van € 2 miljoen uitgereikt. Het is mogelijk om deel te nemen tot 20:15 uur, veel succes en we zullen je vandaag begeleiden om het Loto-spelnetwerk te selecteren.

READ  Wees de "nieuwe L5" met de komst van nieuwe zangers, EX-L5 hervat concerten

Speel Lotto FDJ, je kunt tot 20:15 uur live online spelen.

Om van de jackpot af te komen, moet je op ten minste één lottonetwerk spelen. Volg hiervoor de onderstaande tips vanaf het openen van een account op de Française des jeux-website om je spelnetwerk te verifiëren.

Hoe speel je woensdag op het Lotto-netwerk? Registreer in 5 minuten op FDJ.frEn de Het is helemaal gratis! Hiervoor moet u een inwoner van Frankrijk zijn en de wettelijke leeftijd hebben. Voor het spelraster op het Loto-tabblad van de Française des jeux-website of de FDJ-app, moet u minimaal 5 getallen en 1 kansgetal selecteren. Je kunt ook spelen YuZodra je al je nummers hebt ingevoerdHet enige wat je hoeft te doen is je gamenetwerk te controleren door voor 20:15 uur met een creditcard te betalen. Je kunt online spelen vanaf een computer of je smartphone.

zaterdag 15 oktober 2022 3.000.000 euro dag uur minuut droog spelen

Lotto uitslag op woensdag 12 oktober 2022: winstrapport online vanaf 20:50 uur.

De Lotto FDJ uitslagen Het zal beschikbaar zijn vanaf 20:50 deze woensdag 12 oktober 2022. Alle twee winnende combinaties, om nog maar te zwijgen van de Loto-codes, evenals het winnende rapport worden gratis gepubliceerd met gratis toegang op Tirage-Gagnant.com.

Vanaf vandaag wordt een van de meer dan 19 miljoen verschillende combinaties willekeurig gepubliceerd en getrokken. We hopen dat deze cijfers voor u synoniem staan ​​voor geluk en rijkdom!

Ben je een Belgische speler?

FAQ: Veelgestelde vragen over Lotto FDJ

Wat is het lotto kitty bedrag op woensdag 12 oktober 2022?

De Loto-prijzenpot begint deze woensdag 12 oktober 2022 opnieuw op het aanvankelijke niveau van € 2 miljoen. Je hebt de mogelijkheid om online of in een verkooppunt te spelen tot 20:15 uur vanavond. ▶Speel Network Loto hier online

READ  Is Karen Le Marchand irritant? Na de boeren weegt Matteo Delormo op zijn beurt het gedrag van de gastheer

Wanneer zijn de loterijresultaten vanavond beschikbaar?

Lotto-uitslagen worden vanaf 20:50 uur gepubliceerd. Beide winnende combinaties, om nog maar te zwijgen van de Lotto-codes, maar ook het winstrapport zullen gratis beschikbaar zijn op Tirage-Gagnat.com.