Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Camelot 2: The Wings releasedatum is eindelijk getekend! Alexander Astaire!  bioscoop nieuws

Camelot 2: The Wings releasedatum is eindelijk getekend! Alexander Astaire! bioscoop nieuws

Wanneer wordt Kaamelott 2 gefilmd? Alexandre Astir zorgde voor informatie die fans zal bekoren tijdens de show En Aparté op CANAL +.

Terwijl het eerste deel van Camelot vanavond op CANAL+ wordt uitgezonden, schonk Alexander Astaire de spelshow. terzijde Het wordt vandaag ook uitgezonden op de zender…

De komiek, scenarioschrijver en regisseur brachten het langverwachte nieuws van de fans, een filmperiode en een filmperiode voor het vervolg van de trilogie. Startdatum opnames in het voorjaar van 2023! Het is in ieder geval zijn verlangen en project.

Het tweede deel bestaat uit twee delen‘De preambule van Alexander Astaire staat in de onderstaande volgorde.’Het is een beetje zoals Kill Bill, weet je? Het is 2 x 2 uur, 4-5 maanden uit elkaar. Dus echt voor mij is het een fotosessie van 4 uur. Het is een beetje anders. Ik wil volgend voorjaar fotograferen. In het voorjaar van 2023, als je er bent. “

Sinds het toneelstuk en daarna het succes van Blu-ray Camelot – Deel 1De concrete aankondiging van het vervolg en de voortgang ervan liet lang op zich wachten.

zoals hij gewoonlijk doet, Alexander Ester Hij bleef liever conservatief over de voortgang van zijn projecten, maar stemde er uiteindelijk mee in een preciezere periode te geven. Als dit op dit moment een wens is, kunnen we er nog steeds van uitgaan dat de directeur er alles aan zal doen om die deadlines te halen.

Het is werk, hé! Het gebeurt niet… het gebeurt niet bij het ontbijt, het is ingewikkeld. Maar het is onderweg, ik kan alleen maar zeggen dat er aan het schrijven is, en we zullen proberen het groter te maken.

Deze verklaringen kwamen op de 29e Franse filmprijzen die vorige maand gebeurde en Camelot prees als de meest bekeken Franse film van het jaar in de regio.

SND

Onderdeel van het Kaamelott-team

We hopen dat Camelot-fans gerustgesteld zijn, het tweede deel is in volle gang, en bedankt aan hen.

Ontdek ons ​​interview met Alexander Astaire:

READ  Cyril Hanouna in een aflevering tegen "Complete d'Enquête" in "Touche pas à mon poste"