Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Hij bespotte de ‘mislukte’ vermomming van Camille Compal op Twitter

Om kijkers mee te nemen naar het jaar 2000 in haar show Welcome Back, uitgezonden op Fridays op TF1, introduceerde Camille Cumbal haar eigen show. De gastheer verkleedde zich dat jaar als een zeer beroemde ster. Probleem: De knipogen waren niet duidelijk, volgens sommige tweeters.

TF1 direct / Leg het welkomstscherm opnieuw vast

Op de tweede uitzendavond viert Welcome Back aanstaande vrijdag 25 maart 2022 het jaar 2000 in prime time op TF1. Nadat de kijkers in het jaar 1993 afgelopen vrijdag overspoeld werden, Het nieuwe spelformaat geïntroduceerd door Camille Compal Het eerste jaar van het nieuwe millennium, gekenmerkt door het succes van de gameboy Pokémon, werd geëerd, bende jongen, of zelfs het succes van Yannick in Ces soirées. Opnieuw omringde de gastheer zes beroemdheden die in twee afzonderlijke teams strijden. En daarom , Dennis BrugniartHij stond tegenover Jeremy Creedville en influencer Riads Frederic Bell, Elodie Fontane en Nom Dewara. Net als vorige week zorgde de zender ervoor dat advertenties in moderne kleding werden uitgezonden. Een van de details die erg populair is bij kijkers.

Tijdens de rondleidingen behandelden beroemdheden alle onderwerpen van de periode: muziek, sport, politiek, cultuur, media, enz. Onder de gestelde vragen: “Wie speelde er in de finale van Euro 2000 gelijk aan het einde van de wedstrijd tegen Italië?” (Sylvain Wiltord), “Welk programma ging in première op 3 juli 2000 op M6?” (Morning Live), “Kunnen we roken of niet in een Air France-vliegtuig?” (Ja). De hele avond op Twitter was de nostalgie vertederend. Maar netizens waren ook dol op het delen van een moment voor een programma dat zo vermakelijk voor hen was. Ze waren vol lof over hun animatiekwaliteiten en gevoel voor humor Camille Compalevenals op een zeer rijk decor voor weergave.

READ  Spaanse architect Ricardo Bofill, ontwerper van de regio Antigone in Montpellier, overleden

Een ander element dat hen minder overtuigde, zonder hun algemene tevredenheid aan te tasten: de outfit die de gastheer droeg. Na de snor en stropdas van vorige week besloot Camille Compal vanavond een gestreepte blazer, kettingbroek of zelfs een beige hoed te dragen. Wat inspireert tot vergelijkingen met tutu’s: de koning van stammen of de zanger-eland, die de titel vertaalt als de roos. Zoals Camille Compal zelf uitlegde, is het eigenlijk aan hem Billy Crawford, een van de r’n’b-sterren van de jaren 2000, die vermomd werd genoemd. Iets om sommige kijkers te vermaken die vonden dat het signaal niet per se duidelijk was.

De meest boze netizens hekelden ook de aanwezigheid van een invloedrijke figuur onder de gasten die ze niet kenden. Als Riad beroemd is dankzij de video’s die hij op sociale netwerken plaatst, is hij in werkelijkheid niet vaak op televisie. En zijn jonge leeftijd (23 jaar) maakte zijn aanwezigheid op een programma gewijd aan het jaar 2000 een beetje onsamenhangend in hun ogen…

Video – Camille Kombal’s minuut