Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Brandstoftekort: de kaart houdt in realtime bij dat tankstations op zaterdag 11 maart niet op voorraad zijn

De staking in de raffinaderijen wordt hernieuwd en de beweging duurt in ieder geval tot zaterdag 11 maart. Het verontrustende spook van de schaarste. Update voorraadstatus.

Angst voor een nieuwe rush aan de pomp. Terwijl CGR sinds 7 maart enkele raffinaderijen heeft gesloten uit protest tegen pensioenhervormingen Op zaterdag 11 maart vindt er een nieuwe inpakdag plaatsSommige automobilisten zijn bang voor een nieuw brandstoftekort en gaan naar het tankstation. Hoe zit het met de pomp bij jou in de buurt?

Om de voorraadstatus direct op te volgen

Hieronder staat een kaart met de brandstoftekorten die op zaterdag 11 maart waren vastgesteld.

Operationele kaart van brandstoftekorten in Frankrijk op zaterdag 11 maart.
Schermopname – essentieel gebrek

Coöperatieve website Intrinsiek tekort Hiermee kunt u de voorraadstatus in realtime volgen. momenteel, 73 stations zijn volledig buiten gebruik en 375 zijn gedeeltelijk uitgevallen.

en meer dan één Tien haltes in Languedoc-Roussillon inbegrepen.

Zelfs als de brandstof niet uit de raffinaderijen in moeilijkheden komt, zijn er 200 depots in Frankrijk die de stations blijven bevoorraden en de raffinaderijen zelf blijven brandstof produceren: benzine en diesel die tot nader order ter plaatse moeten worden opgeslagen, in om niet te kunnen vertrekken. Het zal dus enkele dagen blokkeren, of zelfs weken, duren voordat de on-site reserves vol raken en de daadwerkelijke sluiting noodzakelijk is. Uit productie om veiligheidsredenen, terugroepacties BFM-tv.

Lees ook:
begrijpt alles. Raffinaderijen verstopt: hoe lang kunnen benzinestations het volhouden?

READ  Nupes roept op tot energienuchterheid van de hoofden van TotalEnergies, EDF en Engie