Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Brandhoutverkopers hebben moeite om de vraag bij te houden

Brandhoutverkopers hebben moeite om de vraag bij te houden

gepubliceerd

Modernisering

Frankrijk 2
Artikel door

A.Guille-Epée, C.Arnold, J.Delage, A.Husser, L.Rouvray – Frankrijk 2

Frankrijk tv’s

In het licht van de energiecrisis neemt het aantal huizen dat met hout wordt verwarmd toe en hebben professionals moeite om aan de vraag te voldoen.

In Wenen blijft Benoit Beaufils hout leveren aan de mensen die het gebruiken voor verwarming. De deadlines worden steeds langer om aan de vraag te voldoen, terwijl er al een tiental leveringen per dag zijn. Een houten stereo kost dit jaar €20 meer. De rekening steeg met € 100 voor de koper, die een verdere stijging voorzag door voldoende hout te kopen om twee jaar te verwarmen.

Aan het echtpaar dat deze aankoop heeft gedaan, Hout blijft interessanter Van elektrische verwarming verbruikt hij zo min mogelijk. Benoit Beaufils verklaart de hogere prijzen met hogere vergoedingen: Snijden, transporteren en vooral elektriciteit voor houtbewerkingsmachines. In de Elzas vond een dealer een manier om aan al zijn klanten te leveren. Zijn orderboek is klaar tot eind maart en dankzij de oven kan hij kant-en-klaar droog hout verkopen. Sommige professionals hebben besloten het aantal verkochte kubieke meters te beperken, zodat ze voor de winter zoveel mogelijk klanten tevreden kunnen stellen.

READ  Gezondheidsvergunning wordt verplicht op het werk voor werknemers die in contact komen met het publiek