Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Boze fans!

Boze fans!

Recente informatie geeft aan dat de bouw van het officiële Nintendo Museum nog niet is voltooid en dat de openingsdatum zal worden uitgesteld. Nintendo heeft plannen aangekondigd om in 2021 een museum te openen om de “geschiedenis en filosofie van productontwikkeling” met alle gamers te delen. Er zouden verschillende Nintendo-producten worden tentoongesteld. Het museum, aanvankelijk de “Nintendo Expo” genoemd, zou worden gebouwd op de plek van de voormalige Oji Ogura-fabriek in Kyoto.

Twee jaar later maakte Nintendo de openingsdatum van het museum bekend tijdens een Nintendo Direct in september 2023, waarbij de voltooiing ervan eind maart 2024 werd aangekondigd, onder de naam Nintendo Museum. Ondanks de voortgang van de bouw gaat het gebouw volgens Nintendo echter nog niet open.

Een afbeelding geplaatst door de Japanse Twitter-gebruiker @hanayohaneNEKO toonde een bouwaankondiging afkomstig van de site van het toekomstige Nintendo Museum. Volgens dit bericht is de voltooiingsdatum van het werk 30 april en zal het worden geopend tijdens de Gouden Week 2024, waardoor de oorspronkelijke openingsdatum met een maand wordt verschoven.

Nintendo heeft weinig details verstrekt over wat er in het museum te zien zal zijn, behalve dat er veel historische Nintendo-producten te zien zullen zijn. Het museum zal zich waarschijnlijk richten op de geschiedenis van Nintendo-consoles en prototypes van de hardware. Fans zullen dus moeten wachten tot Nintendo meer informatie geeft en een nieuwe openingsdatum voor het museum bekendmaakt.

READ  Cyberpunk 2077 lekt enorme content-patch, kan van naam veranderen