Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Bouygues Telecom: dit zijn de basisdiensten waarvoor de operator beslist heeft om abonnees in rekening te brengen

De nieuwe prijslijst onthult nieuwe kosten voor operatorklanten. En de rekening kan zout zijn.

Bouygues Telecom heeft besloten om tot nu toe een deel van zijn gratis diensten in rekening te brengen.

In feite is de nieuwe flyer Uit de tarieven van de telefoonoperator die een paar dagen geleden werden gepubliceerd, blijken kosten die niet kunnen worden verwaarloosd voor bepaalde verzoeken van klanten.

Geef prioriteit aan online klantenservice boven telefoongesprekken

De meeste van de nieuwe kosten die worden vermeld, hebben betrekking op oproepen van abonnees naar de klantenservice, 1064, zoals gerapporteerd Freebox-universum.

zoals bijvoorbeeld rEen factuur betalen met bankkaart Het wordt belastbaar als de klant belt, maar blijft gratis als hij via de website betaalt. De service die wordt gefactureerd 7,50 EUR Het is een aanzienlijk bedrag.

Hetzelfde geldt voor de verwerkingskosten voor: Het betalingsmechanisme wijzigen Van zijn rekening of bankafschriften. U zult moeten betalen 7,50 EUR In de winkel of via de telefoondienst. De dienst blijft echter gratis als de aanvraag via de website wordt ingediend.

Kosten tot €9 voor een telefoon

En voor andere diensten kunnen de kosten hoger zijn.

Het zal nodig zijn om te tellen 9 euro voor alles wat te maken heeft met Wifi instellingen (Verander de Wifi-naam of het wachtwoord van de box, configureer tijdvakken of apparaat voor Wifi-apparatuur in de box) of configureer de box door 1064 te bellen, maar altijd gratis online.

Idem voor kosten Apparaat instellingmaar deze keer steeg de noot naar 6 euro.

Informeer daarom bij voorkeur vooraf voordat u een bestelling plaatst bij de klantenservice om onaangename verrassingen op de factuur te voorkomen…

READ  Voorraden draaien om, waardoor dealers verlies lijden