Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Boris Johnson zegt dat koningin Elizabeth II ‘in zeer goede vorm’ is

In een interview met een Britse televisiezender maakte de premier een bericht over Zijne Majesteit, die door haar artsen was begraven.

Artikel door

gepubliceerd

Update

leestijd : 1 minuut.

Volgens de premier gaat het goed. Koningin Elizabeth II, die door haar artsen werd gedwongen om minstens twee weken te rusten “In zeer goede staat”Dat zei Boris Johnson aan de zijlijn van de G20-top in Rome in een interview met het Britse Channel 4 op zaterdag 30 oktober. “Ze moet gewoon het advies van haar dokter volgen en wat rusten.”Volg Boris Johnson. “Ik denk dat het hele land hem de beste wensen stuurt.”.

De koningin die vorige week een nacht in het ziekenhuis doorbracht om te ondergaan “Eerste controles”Op Buckingham Palace-voorwaarden moest hij spijt hebben van het annuleren van zijn vlucht naar COP26 over het klimaat in Glasgow (Schotland, VK), een paar dagen nadat hij een reis naar Noord-Ierland had opgegeven. Buckingham maakte vrijdagavond bekend dat de koning nog minstens twee weken moet afzien van officiële reizen. Het kan echter blijven doen “Lichte taak”, inclusief de videohoorzittingen, zei het paleis.

En haar laatste optreden voor het publiek was op donderdag, toen ze via videoconferentie de gouden medaille voor poëzie uitreikte aan de Engelse dichter David Constantine. Een videoclip van 24 seconden, uitgezonden door het paleis, toont haar glimlachend en ruzie over belegerde schermen met de dichter. Elizabeth II, wier echtgenoot prins Philip afgelopen april op 99-jarige leeftijd stierf, werd onlangs voor het eerst sinds 2004 met een wandelstok gezien.

READ  12 doden in metro, uit angst dat obstakel 'elk moment kan wijken'