Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Adam Kinzinger, de harde tegenstander van Donald Trump in het Congres, gooit de handdoek in de ring

Geplaatst in:

Hij was een van de weinige dissidenten binnen de Republikeinse Partij die gedomineerd werd door Donald Trump, maar hij gooide de handdoek in de ring. Adam Kinzinger, gekozen uit Illinois in het Huis van Afgevaardigden, maakte vrijdag 29 oktober 2021 bekend dat hij zich bij de komende verkiezingen niet herkiesbaar zal stellen.

Met onze correspondent in de Verenigde Staten, David Thompson

Adam Kinzinger, 43, is een van de weinige Republikeinen die Donald Trump nog steeds durft te bekritiseren, en hij is een van de slechts tien conservatieve vertegenwoordigers in het Huis van Afgevaardigden die op het Huis van Afgevaardigden stemmen.isolatie Tegen de president na de aanval op Capitol Hill, nadat hij weigerde Joe Biden zijn nederlaag toe te geven. Sindsdien hebben gekozen functionarissen, waaronder het voormalige staatshoofd, beloofd zijn carrière te verpesten.

Kinzinger kan het alleen zien, en zijn positie kan kostbaar zijn onder Amerikaanse conservatieven, aangezien de voormalige president de meest invloedrijke figuur in zijn partij blijft. De peilingen zijn unaniem: tweederde van de Republikeinen denkt nog steeds dat de overwinning van hen is gestolen. Minderheid, belasterd in zijn kamp, ​​Adam Kinzinger, die Illinois sinds 2011 vertegenwoordigt, heeft opgegeven zichzelf te vertegenwoordigen:

Onze partij overleeft alleen door haar meest radicale basis te verleiden. Als land moeten we de communicatie afsnijden van alle leugens die ons zijn aangedaan. In het Congres heb ik gezien hoe diep de verdeeldheid is. Bijna geen zin om dichtbij te komen. Het woord eenheid bestaat niet meer.

« En twee, meer dan acht Onmiddellijk verheugde Donald Trump zich.

READ  Martinique's passage in het oranje ontwaken van

Om opnieuw te lezen: Gekozen functionarissen bevelen aan dat Bannon wordt vervolgd in de Capitol-affaire