Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Blizzard haalt twee twijfelachtige World of Warcraft-grappen uit

Blizzard Entertainment beloofde verschillende wijzigingen vanwege klachten over discriminatie en “voortdurende seksuele intimidatie”. Het bedrijf houdt zich ook bezig met dubieuze grappen in World of Warcraft.

Blizzard Entertainment is aan het krimpen sinds er een klacht tegen is ingediend discriminatie en Constante seksuele intimidatie ». Onder toezicht van Californië heeft het bedrijf al beloofd om meerdere wijzigingen aan te brengen, die van invloed kunnen zijn op zijn personeelsbestand (Het vertrek van enkele leidinggevenden genoemd en/of gerelateerd aan dit type bedrijf) en zijn eigen producten. Dit is bijvoorbeeld een geval wereld van blikjes, die onlangs een update ontving om enkele van zijn meer twijfelachtige grappen te verwijderen, merkt op Kotaku In een artikel gepubliceerd op 7 september.

Concreet zijn twee prestaties die aan Kerstmis doen hernoemd:

  • “My Sack is Gigantique” afwijkend “My Storage is Gigantique”;
  • Brothers Voordat Ho Ho Ho’s “Deviant” Holiday Bromance.

Merk op dat de Franse versie van wereld van blikjes Hij blijft gelukkig gespaard van deze dubieuze humor, een vertaling die het spelen met woorden of het gebruik van kant-en-klare uitdrukkingen verbiedt. In het Frans worden deze prestaties “Mijn tas is enorm! ‘ en ‘Wintersluier voor het gezin’.

World of Warcraft // Bron: Blizzard Entertainment

World of Warcraft aangespoord om gewaagde grappen te maken

Wat er mis is met de originele titels is duidelijk: ze voeden direct of indirect deze giftige cultuur die naar verluidt hoogtij viert in kantoren. De uitdrukking “My Sack is Gigantique” verwijst naar de testikels, wetende dat men deze prestatie verkrijgt door ermee in te stemmen de gigantische tas te dragen van een personage genaamd … Haris Pilton.

READ  Watch Dogs Legion: Gedateerde 5.5-update, met Assassin's Creed-crossover, Darcy en meerdere spelmodi!

Van zijn kant zei het bedrijf: “Bros. before Ho Ho Ho’s verwijst naar de uitdrukking “Bros before hoes”, letterlijk “Les potes avant les p****” – een seksistische uitdrukking die wordt gehoord in het bureau Het werd gepopulariseerd door het personage van Barney Stinson in de serie Hoe ontmoet ik je moeder. Om deze prestatie te valideren, is het noodzakelijk om tijdens het feest van de Wintersluier maretak naar de “broeders” van de Alliantie te gooien.

Gezien de situatie waarin Blizzard Entertainment wegzakt, is dit soort signaal niet bijzonder welkom. Daarom gaat het bedrijf achter al die slechte grappen aan die het toch al zwaar beschadigde imago kunnen schaden. in een Persbericht gepubliceerd op 27 juli 2021, Zodra het schandaal aan het licht komt, achter het team wereld van blikjes verklaard: ” Na het horen van dappere vrouwen die hun ervaringen hebben gedeeld, zijn we vastbesloten om de nodige stappen te nemen om een ​​gastvrije, veilige en inclusieve omgeving te bieden aan onze teams en spelers.” Onder deze acties is het bedrijf van plan om ” Ongepaste verwijzingen naar onze wereld ».

Fotocredit voor de persoon:
Blizzard Entertainment

Deel op sociale media

Vervolg van de video