Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Blizzard benadrukt het belang van carrière-uitrusting in Dragonflight – World of Warcraft

In een bericht een paar ogenblikken geleden op de officiële forums, herhaalde Drough nogmaals de wens van de ontwikkelaars dat beroepen een levensvatbare bron zouden zijn voor alle gamers.

Primal Chaos zal beschikbaar zijn via verschillende buitenactiviteiten op extreem niveau, evenals Raids, Mythic+ en PvP. Zelfs als je niet meedoet, krijg je ze nog steeds in heroïsche en legendarische kerkers, tijdens expedities, tegen wereldbazen, zeldzame wezens die in de wereld worden gevonden, enz. Het kost meer tijd om ze in de open lucht uit te schakelen dan bij een normale raid, maar de uitrusting van beroepen op hoog niveau zal krachtig zijn en voor iedereen beschikbaar.

Het enige wat je hoeft te doen om een ​​episch stuk uitrusting te maken, is genoeg Primal Chaos, een vonk van creativiteit (via een missie met een maximaal niveau) en dan ofwel een ervaren crafter bestellen of er zelf een maken. De gebruikelijke ingrediënten kunnen zelf worden geoogst, bij het veilinghuis worden gekocht en bij de bestelling worden meegenomen, of door de fabrikant worden aangeleverd als u deze met uw commissie compenseert.

Het huidige itemniveau van Epic Gear van Professions begint iets lager dan de normale raids van lagere kwaliteit, met een breedte die iets meer is dan de eerste bazen. Dit zou een aantal van de beste outdooruitrusting toegankelijk moeten maken, aangezien het een belangrijk onderdeel is van je progressie, ongeacht hoe je speelt.

READ  The Game & Watch: The Legend of Zelda voor pre-order bij Amazon!