Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Blijkbaar dodelijk ongeval met een Tesla-auto zonder bestuurder

Blijkbaar dodelijk ongeval met een Tesla-auto zonder bestuurder

De autoriteiten vonden slechts twee mensen in de auto, één op de passagiersstoel en de andere op de achterbank.

Twee mannen kwamen om in Texas bij een Tesla-auto-ongeluk waarbij blijkbaar niemand achter het stuur zat, zo werd zondag gemeld. Wall Street Journal En de lokale tv-zender KPRC2. De auto reed met hoge snelheid toen hij zaterdagavond in botsing kwam met een boom en in brand vloog, aldus deze media. De autoriteiten vonden slechts twee mensen, één op de passagiersstoel en de andere op de achterbank.

De eerste onderdelen van het onderzoek, die nog niet zijn afgerond, laten zien dat er niemand achter het stuur zat.Mark Herman, een Harris County Sheriff, vertelde de Wall Street Journal. Ze hebben zondag niet vastgesteld of de airbag van de bestuurdersstoel was geactiveerd en of het rijhulpsysteem van de auto op het moment van de aanrijding was geactiveerd.

Tesla waarschuwt op haar website dat de rijhulpsystemen die het aanbiedt het voertuig niet autonoom maken en dat actief bestuurderstoezicht nog steeds noodzakelijk is. Maar de video’s laten Tesla regelmatig zien met chauffeurs die langere tijd slapen of zonder hun handen aan het stuur.

READ  De alliantie Renault-Nissan-Mitsubishi ziet af van gezamenlijke aankopen