Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Bijna 50 smartphonemodellen zullen niet compatibel zijn

Bijna 50 smartphonemodellen zullen niet compatibel zijn

Veel gebruikers van Meta’s groene logo-berichten zullen de app niet op hun smartphones kunnen zien draaien. Dit komt door een nieuwe golf van het verlaten van alle oude telefoons en besturingssystemen.

Zoals elk jaar werkt WhatsApp de lijst bij met mobiele telefoons waarop de nieuwste versie van de applicatie toegankelijk is. Dit houdt in dat de middelen worden omgeleid naar nieuwere modellen. Als gevolg hiervan is het van plan om tegen het einde van het jaar te stoppen met het ondersteunen van degenen die op het oude besturingssysteem draaien.

Een essentiële aanpak om in de race te blijven met de nieuwste technologische ontwikkelingen

Dit nieuws is op zijn zachtst gezegd teleurstellend voor de betrokken gebruikers. De aanpak van WhatsApp is echter gerechtvaardigd. Tijdens de recente golf van mediaverwijderingen afgelopen oktober wilde de berichtendienst graag de redenen uitleggen die daartoe aanleiding gaven.

Om gelijke tred te houden met de nieuwste technologische ontwikkelingen, stoppen we regelmatig met de ondersteuning van oudere besturingssystemen en besteden we onze middelen aan de ondersteuning van de nieuwste besturingssystemen“, merkte ze op haar helppagina op. Meta-messaging moest dus de minimale operationele vereisten voor de app verhogen. Vanaf nu heb je een smartphone nodig met minimaal Android 5.0 Lollipop of iOS 12 om deze te kunnen gebruiken. .

Op welke telefoons is deze stopzetting van toepassing?

Zoals hierboven vermeld is dit niet de eerste keer dat WhatsApp de ondersteuning voor bepaalde apparaten beëindigt. Sinds oktober werkt een groep sjablonen zelfs niet meer met berichtenuitwisseling. Onder hen zijn de iPhone SE, 6S en 6S plus. Bovendien werkte het telecomplatform niet meer op zeker 40 Android-toestellen.

READ  Microsoft's Copilot is populair in Teams, maar gevreesd in Excel

Ook dit keer zijn er per 31 december bijna 50 terminals aan de lijst toegevoegd, die u in onderstaande tabel kunt ontdekken.

Meer informatie over affiliatelinks

Ons team selecteert de beste aanbiedingen voor u. Sommige links worden bijgehouden en kunnen een commissie genereren voor MonPetitForfait zonder dat dit invloed heeft op uw abonnementsprijs. Prijzen worden uitsluitend ter informatie verstrekt en kunnen worden gewijzigd. Gesponsorde artikelen zijn geselecteerd. Klik hier voor meer informatie.