Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Bij Toulouse is een Bugatti-horloge gestegen tot ruim 280.000 euro

Basic
Het persoonlijke horloge van Ettore Bugatti, geverfd in geelgoud op een geelgouden armband met een waarde tussen 80.000 en 120.000 euro, was het hoogtepunt van de veiling op zaterdag in Château de Lasserre in Montastruc-La Conseillère in de Haute-Garonne. Het kostbare horloge is aangekocht voor een totaalbedrag van € 280.700, -.

Ongeveer dertig personen zijn geregistreerd in twaalf verschillende landen. Veilingen beginnen bij 50.000 euro; Heel snel nemen ze op, aan de telefoon of online. Dan het laatste gevecht en de laatste veiling van 220.000 euro. Het bedrag waar de veilingzaalcommissie aan toegevoegd dient te worden, dat is in totaal € 280.700.

“Tijdens mijn veertig jaar in het beroep heb ik het genoegen gehad in mijn leven dit horloge te verkopen, een uniek en prachtig stuk!” De veilingmeester geeft toe de hamer te hebben laten vallen om de verkoop te sluiten. Het was Michel Bugatti, de zoon van Ettore, die de eigenaar was van dit horloge. horloge. Haar vader had het besteld bij de Zwitserse fabrikant Mido. Oorspronkelijk was de riem van leer. In 1967 bevestigde hij hem aan een geelgouden armband met “Milanese amate raster verweven met witgouden touwtjes”.

Jean-Christophe Guyon, horlogemaker-expert voor “Vintage Watch Story” beweert dat “om Bugatti, zijn vriend van kunst en schoonheid en zijn familie te eren”, het belangrijk was om het persoonlijke horloge van “Boss” te combineren met zijn auto: zijn Bugatti Royal . Na maanden zoeken slaagde het bedrijf erin om een ​​serie foto’s te maken met deze twee legendarische objecten die werden gevonden.

READ  Taycan verhoogt Porsche-verkopen

Waar gaan deze edelstenen naartoe? Het succesvolle model woont in Europa, maar niet in Frankrijk. We zullen niet meer weten….