Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Bij E.Leclerc-tankstations was het bijvullen van water voor deze automobilisten erg duur

Bij E.Leclerc-tankstations was het bijvullen van water voor deze automobilisten erg duur

Getty-afbeeldingen Bij Leclerc-tankstations in Gironde was het bijvullen van water voor sommige automobilisten te duur, nadat de motor kapot was gegaan. (Illustratief beeld)

Getty-afbeeldingen

Bij Leclerc-tankstations in Gironde was het bijvullen van water voor sommige automobilisten te duur, nadat de motor kapot was gegaan. (Illustratief beeld)

Benzine – Een volle tank kost sommige mensen veel geld. In de Gironde zijn de berichten over automobilisten met pech de afgelopen dagen vermenigvuldigd, en elke keer was er een gemeenschappelijke noemer: een ritje naar de E.Leclerc-tankstations van het departement.

Zoals genoemd ZuidwestenDe stations van de supermarktketen in St. Eolaly, Talens en Amparis deelden brandstof vermengd met water uit. Een dodelijke cocktail voor sommige motoren, die kan resulteren in een stroomstoring, diverse waarschuwingslampjes op het dashboard of zelfs waardoor sommige automobilisten hun auto niet meer kunnen starten.

Resultaat: Ze hebben geen andere keuze dan naar een monteur te gaan. De kosten van het proces kunnen behoorlijk oplopen, zoals een ongelukkige persoon die volgens rapporten een rekening van € 3.500 kreeg na het tanken op het station van St. Eolaly. Zuidwesten.

Getuigenissengroep op Facebook

Eén van de chauffeurs in kwestie, die na het tanken op hetzelfde station al 500 meter pech kreeg, kreeg van haar monteur een lagere factuur, namelijk € 500,-. Maar ze besloot actie te ondernemen door een Facebook-groep op te richten met de naam “ Leclerc BBJ benzinestoring » Om de getuigenissen van andere slachtoffers op te sommen. Ongeveer dertig mensen hebben zich al aangemeld.

Het doel van de operatie is ook om collectief druk uit te kunnen oefenen op de distributiegigant om schadevergoeding te verkrijgen. “Leclerc heeft ons gevraagd een klachtenformulier in te vullen. We hebben claims geopend bij onze verzekeringsmaatschappijen, maar hebben geen feedback ontvangen van het merk.Voorlopig had de automobilist die hem belde er spijt van Zuidwesten. Ook wijst hij erop dat mensen die zich bij de slachtoffersgroep op Facebook hebben aangesloten het station Sainte-Eulalie willen sluiten om te laten zien dat ze niet snel zullen opgeven.

READ  Facebook stemt ermee in om $ 725 miljoen te betalen om de rechtszaak te beëindigen

Doei. Leclerc, Gecontacteerd door BFM werktWij wijzen daar op “Er worden diepgaande externe analyses uitgevoerd om inzicht te krijgen in de problemen die zich voordoen. »

Ik heb ZuidwestenEen van de medewerkers van het merk begrijpt dit “Dieselbrandstof uit de fabrieken van Sainte-Eulalie en Ambarès bevat aanzienlijke hoeveelheden water.”. “De tanks zijn oud en slecht onderhouden. Het talent is niet eens op peil. Er kunnen waterlekken of sedimenten op de bodem zijn », hij voegt toe. Aangeraakt en gestroomd.

Zie ook op HuffPost :