Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Big Flo en Ollie brengen midden in een concert een ontroerend eerbetoon aan hun moeder

Big Flo en Ollie brengen midden in een concert een ontroerend eerbetoon aan hun moeder

Op zaterdag 8 juni traden Bigflo en Olli op op het podium van het stadion van Toulouse. Aan het einde van de ceremonie brachten de twee broers een ontroerend eerbetoon aan hun moeder, die aan kanker leed.

De rest staat onder deze advertentie

zij deden het. Dit weekend nemen Bigflo en Olly het stadion van Toulouse over voor twee historische concerten. Voor 60.000 mensen lieten de rappers op zaterdag 8 en zondag 9 juni hun fans dromen over hun geboortestad. “Het beste concert van ons leven… Het voetbalstadion in onze stad is uitverkocht En… vandaag beginnen we opnieuw. Bedankt, Toulouse”Bigflo en Oli reageerden na hun eerste show op hun Instagram-account. Tijdens deze avond verrasten grote gasten het publiek, zoals Vianney, die stopte met toeren om zich te wijden aan zijn rol als vader, of zelfs Antoine Dupont, die het podium betrad met de European Rugby Cup. Maar één gast in het bijzonder wist het publiek te overtuigen. Het was de moeder van de jongens, Patricia, aan wie ze een ontroerend eerbetoon brachten.

Bigflo en Oli zijn verder gegaan en brengen hulde aan hun moeder, die aan kanker lijdt

De moeder van Bigflo en Oli verraste het publiek op zaterdag 8 juni. Aan het einde van de tweeënhalf uur durende show begroette de moeder van de rapper het publiek in een roze jurk en met geschoren hoofd. ‘Ze vecht tegen kanker. De dokters zeiden dat ze hier vanavond niet kon zijn. Maar ze is er wel.’Bigflo en Oli legden het uit op basis van informatie ontvangen vanToulouse-nieuws. En in een videoclip zond ze uit Blauw Frankrijk Occitanië Op X barstte Bigflo in tranen uit in de armen van haar moeder. “Een idee voor alle mensen die het elke dag moeilijk hebben”Voordat u toevoegt: ‘Wat lawaai voor de baas, kom op!’

Big Flo onthult de gekke beslissing die zijn broer Ollie na het concert nam

Dit concert vindt plaats in het Toulouse Coaches Stadion het geluid Loop niet het risico het te vergeten. Ollie ging zelfs zo ver dat hij deze herinnering in zijn huid graveerde. “Hij gaat een tatoeage laten zetten op het veld.”Bigflo maakte de aankondiging in een Instagram Story waarin zijn broer werd gefotografeerd in een tattooshop. “De show was zo legendarisch, jongens.”De rapper rechtvaardigde zichzelf voordat hij onder de naald ging, en Big Flo merkte op: “Voor het leven in de huid.”