Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Beyond Good and Evil 2 wordt de langstlopende game in de geschiedenis – Nieuws

Beyond Good and Evil 2 wordt de langstlopende game in de geschiedenis – Nieuws

Duke Nukem Forever is een schoolvoorbeeld. Aangekondigd in 1997 in de razernij van successen van Apogee Software en vervolgens van 3D Realms, neemt het de attributen van een ambitieus spel aan, met behulp van de prachtige nieuwe Quake II-engine vroeg in zijn ontwikkeling. De volgorde van gebeurtenissen is minder helder, met opeenvolgende vertragingen, chaotische nieuwe start en veranderingen in acrobatische technologie. Ziet alleen het daglicht in 2011, gerestaureerd door Gearbox Software, bloedeloos en gecorrigeerd met visioenen spel ontwerp tegenstrijdig. Er ontstaat een bedrijfsongeval doordat hij genoodzaakt is zijn hobo neer te steken. De zaak Beyond Good & Evil 2 blijkt mysterieuzer te zijn. De Ubisoft-titel, die in 2008 werd aangekondigd aan het begin van een filmscène, verschijnt slechts in kleine details, vooral vanwege de eerste tegenslag, slechts twee jaar nadat de ontwikkeling begon. De eerste boog van een lange lijn, BGE 2 Er werd pas een tijdje rond de E3 opnieuw over gesproken, met enigszins geruststellende retoriek over de goede prestaties van de site. In ieder geval tot 2018.

Nadat in hetzelfde jaar de eerste trailer was vertoond tijdens de California Show, volgde een show De controverse over het samenwerkingsaspect van het maken van visualsEn nog een video van Toneelstuk In december werd echter aangekondigd dat de game in 2019 aan zijn beurt zou komen plagen Over toekomstige informatie over de verhalende kant. wat nooit zal gebeuren. In 2020 verliet beroemdheid Michel Ansel, een van de belangrijkste denkers van de game, Ubisoft Tegen de achtergrond van gifbeheerHet project lijkt op zijn minst in gevaar te komen. Het is echter niet officieel geannuleerd, Beyond Good & Evil 2 blijft in het ongewisse dwalen in productie, nadat het in april in de gelederen was hersteld. verhalende ontwerper Van Blizzard, Sarah Arellano. Nu een erfgenaam van een niet echt prestigieuze kroon, lijkt het project te evolueren naar een zekere artistieke dubbelzinnigheid, die moeilijk te zien is.

READ  Reactorvermogen kan worden verdubbeld (na herziening van de basiswet)