Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Beyoncé en Elon Musk. Emmanuel Macron siert Bernard Arnault op het Elysee onder de aanwezige fans van de wereld

Beyoncé en Elon Musk. Emmanuel Macron siert Bernard Arnault op het Elysee onder de aanwezige fans van de wereld

De rest volgt na de aankondiging

Bernard Arnault, CEO van de Franse luxegigant LVMH, de wereldleider op het gebied van luxe (mode, lederwaren, parfums en sterke dranken), werd op woensdag 13 maart 2024 in het Elysée onderscheiden met de Grote Orde van het Legioen van Eer, door Emmanuel Macron en in aanwezigheid van een publiek van vooraanstaande gasten, waaronder… de Amerikaanse popster Beyoncé. Laatstgenoemde, die onlangs onthulde dat ze al sinds haar kindertijd aan een ontstekingsziekte leed, werd vergezeld door haar echtgenoot, de bekende rapper Jay-Z.

De Amerikaanse miljardair Elon Musk, hoofd van de Tesla-groep en Apple. Aan de mediakant reageerde Vincent Bolloré, die de Canal+-groep controleert, op de oproep. Net als Xavier Neal. De politieke wereld was ook goed vertegenwoordigd in de aanwezigheid van minister van Economie Bruno Le Maire, minister van Binnenlandse Zaken Gérald Darmanin en minister van Cultuur Rachida Dati, evenals de ministers van voormalig president Nicolas Sarkozy en de burgemeester van Parijs, Anne Hidalgo. . De hele familie van Bernard Arnault was aanwezig.

Mooie woorden van Emmanuel Macron

Door het behalen van deze medaille stelt Bernard Arnault hem in staat de hoogste onderscheiding van het Legioen van Eer te bereiken. Bedenk dat hij in 2011 werd gepromoveerd tot de rang van Grootofficier, voordat hij het jaar daarop door koningin Elizabeth II werd verheven tot de Orde van het Britse Rijk, en vandaag is hij opnieuw de rijkste man ter wereld met een vermogen dat wordt geschat op $ 230. Eén miljard dollar, vóór Elon Musk, die volgens Forbes een fortuin van $210 miljard heeft.

READ  Inflatie = Recessie Maak je klaar! » Redactioneel Charles Cents

Volgens informatie op de website van Politico prees Emmanuel Macron het vermogen van Bernard Arnault om “Kijk en bouw verder“,”Tem de ups en downs op de korte termijn“L”Een vorm van eeuwig Frans verkopenOok melden de media dat de diverse gasten van deze avond, georganiseerd in de feestzaal van het paleis, werden getrakteerd op de deuntjes van Chopin, gespeeld door pianist Lang Lang, maar ook op truffels.

Vervolgens werd er met een kleinere groep een etentje gehouden in het Elysee. Een feest dat onder zeer strenge veiligheidsmaatregelen plaatsvond! Bij de aankomst van de heer Arnault, zijn familie en vooraanstaande gasten en aan het einde van de avond, die rond middernacht eindigde, konden we ongeveer zestig vrachtwagens met getinte ruiten – sommige vergezeld van motorrijders – het Elysée-paleis zien binnenkomen en verlaten.

De rest volgt na de aankondiging

De rest volgt na de aankondiging