Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Bevestiging van 5 gevallen van ernstige ziekte in Frankrijk, het punt is hier

Wie zegt zomerperiode, zegt muggenbeet ! En niets, want juist nu moeten de bewoners Bescherming tegen tijgermuggen. verdachte zaakHet is geverifieerd op besmetting met: Knokkelkoorts. De persoon in kwestie is echter niet naar de risicoplaatsen gereisd. Maar het verschijnen van symptomen laat geen twijfel meer bestaan ​​…

Hoe bescherm je jezelf tegen tijgermuggenbeten?

Dit is de vijfde knokkelkoorts slachtoffer Na gebeten te zijn door een tijgermug. De andere eerste vier gevallen verschenen in Oostelijke Pyreneeën.

Maar één ding is anders. Dat wil zeggen dat deze vijfde persoon 15 dagen voor het begin van dengue-symptomen niet naar de gevarenzones was gereisd. In feite was dit Een tijgermug steekt in Perpignan waar je woont. Vandaag is zijn gezondheid stabiel en hoeven we ons geen zorgen meer te maken.

Wat zijn de symptomen van knokkelkoorts?

Altopectus Het is een muggenbestrijdingsbedrijf waarmee de Regional Health Agency (ARS) contact heeft opgenomen. Deze laatste zal onderzoeken en bewustmakingswerkzaamheden uitvoeren in de buurt van de rue Grande Bretagne en het park La Pepiniere nabij het politiebureau in Perpignan. Mensen die in deze gebieden wonen, worden gearresteerd door ARS Occitanie en Public Health France. In feite zullen agenten een Scan van deur tot deur om hen te informeren.

Iedereen die symptomen heeft sinds begin mei moet aankondigen. Dengue-koorts veroorzaakt Met griepachtige symptomen : Koorts Plotselinge temperatuur boven 38,5°C, hoofdpijn, spier-, gewrichts- of lage rugpijn. Maar er is geen hoest, loopneus, keelpijn, ademhalingsproblemen of geïnfecteerde wonden.

READ  Bewijs wijst op een hete zomer in Quebec

Wees gerust, in de meeste gevallen is knokkelkoorts een milde ziekte die van persoon op persoon wordt overgedragen door tijgermuggenbeten. of Ze zijn besmet met het virus.

Hoe het fokken van tijgermuggen te voorkomen?

Om de aanwezigheid van muggen in het algemeen te voorkomen, maar vooral tijgermuggen in Egypte Regio’s Dit betekent wat u moet doen:

  • Laat het water niet stilstaan Op bepaalde plaatsen, vooral in containers of groen afval. In plaats van het water te laten plassen, kun je het vullen met aarde.
  • Het is ook noodzakelijk om het water voor bloemen en planten één keer per week te verversen. Als water stagneert in potschalen, voeg dan zand toe.
  • Regenwater en riolering lopen goed door. Vervolgens dient u goten, mangaten, goten of afvoeren te reinigen.
  • Sluit of bedek de watertanks Zoals watertanks, stortbakken en bassins. Denk aan een klamboe of een simpele stof.
  • Hetzelfde geldt voor kleine zwembaden die u niet gebruikt. Tap water uit textiel af of behandel water met bleekmiddel, chloortabletten, enz.
  • Verwijder ten slotte alle mogelijke rustplaatsen voor tijgermuggen door voor uw groene ruimtes te zorgen. In feite moet je het gazon schoonmaken en trimmen. Bomen snoeien. Laat de gevallen vruchten dan niet op de grond rotten. water geven verminderen Om overmatig vocht te voorkomen.