Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

BEURSMARKT – Aandelen volgen in Parijs en Europa (UPDATED) – 28-06-22 om 08:40

(Bijgewerkt met Valeo en AIB)

*Wijziging in futures op CAC 40 0#FCE:

* Verandering in Stoxx 600 0 # FXXP-futures:

* Effecten verhandeld zonder dividend .EX.PA

* Update in Europese .EUFR-markten

PARIJS, 28 juni (Reuters) – Aandelen volgen dinsdag op de beurs van Parijs en in Europa:

* SANOFI SASY.PA maakte dinsdag bekend dat de commissie Xenpozyme heeft goedgekeurd voor de behandeling van niet-neurologische manifestaties van zure sfingomyelinasedeficiëntie bij kinderen en volwassenen en Nexviadyme voor de langdurige behandeling van de late kinderjaren van de ziekte van Pompe, een zeldzame spierziekte. ziekte.

* VALEO VLOF.PA heeft aangekondigd dat het BMWG.DE gaat leveren met componenten voor geavanceerde rijhulpsystemen van de Duitse fabrikant.

* RENAULT RENA.PA – De aandeelhouders van april 7201.T die tijdens een algemene vergadering bijeen waren, verwierpen het voorstel om de Franse groep aan te wijzen als de moedermaatschappij van de Japanse fabrikant, wat de publicatie van de voorwaarden van hun alliantie verplicht zou hebben gemaakt.

* BAYER BIGEN.D – Het Amerikaanse Hooggerechtshof heeft maandag een beroep verworpen van de Duitse groepering tegen juridische stappen die haar op glyfosaat gebaseerde herbicide ervan beschuldigde kanker te veroorzaken.

* CREDIT SUISSE CSGN.S, dat een dag met beleggerspresentaties organiseert, bevestigde bij deze gelegenheid zijn voornemen om zijn strategie te herzien door zich te heroriënteren op vermogensbeheer en tegelijkertijd een risicocultuur te bevorderen en het gebruik van digitale technologieën om geld te besparen te vergroten.

* SIEMENS SIEGn.DE maakte maandag bekend dat het de overname heeft afgerond van de Amerikaanse software-uitgever Brightly, die gespecialiseerd is in het verzamelen en analyseren van sensorgegevens in gebouwen, voor ongeveer $ 1,58 miljard (€ 1,49 miljard).

READ  Sociale zekerheid: waarom moeten sommige patiënten een paar dagen betalen?

* AIB GROUP AIBG.I – De Ierse staat heeft maandag 5% van het kapitaal van de bankgroep verkocht, waardoor het belang is teruggebracht tot 63,5%.

ARAMIS GROUP ARAMI.PA heeft de overname aangekondigd van Onlinecars, de Oostenrijkse specialist in de verkoop van gebruikte auto’s, een operatie die wordt gefinancierd door het verhogen van de kredietlijnen waarover Stellantis STLA.MI STLA.PA beschikt.

Franse en Internationale Zevendaagse Agenda: nL8N2YE3Z9

(Marc Angrand)