Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Beurs – aandelen volgen in Parijs en Europa (bijgewerkt) – 13-06-22 om 08:49

(Bijgewerkt met Futures, ING, Smurfit Kappa)

* Wijziging in futures-contracten op de CAC 40 0 ​​# FCE-index:

* Wijziging in futures-contracten voor de Stoxx 600 0 # FXXP:

* Effecten die worden verhandeld zonder dividenden .EX.PA

* Update in Europese .EUFR-markten

PARIJS, 13 juni (Reuters) – Aandelen om te kijken op maandag op de beurs van Parijs en in Europa, aangezien de futures wijzen op een lagere opening:

* ATOS ATOS.PA, dat dinsdag een strategisch plan zal aankondigen, is van plan om zijn IT-serviceactiviteiten te isoleren in een afzonderlijke juridische entiteit, meldde BFM Business maandag, zonder de bron te vermelden.

nL8N2Y00F5

* SANOFI SASY.PA heeft maandag aangekondigd dat het nieuwe COVID-19-boostervaccin, ontwikkeld met GSK GSK.L, in klinische onderzoeken een sterke immuunrespons heeft aangetoond tegen “zorgwekkende varianten” van het virus. nGNE9WlSr8

* TOTALENERGIES TTEF.PA – Qatar heeft zondag aan TotalEnergies een belang van 25% toegekend in een nieuwe joint venture, samen met het staatsbedrijf QatarEnergy (75%) om de totale LNG-exportcapaciteit te vergroten.

nL8N2XZ09L

* THALES TCFP.PA – De Australische regering maakte zaterdag bekend dat ze een overeenkomst van € 555 miljoen heeft bereikt met Naval Group, een dochteronderneming van Thales, nadat de Australische regering afgelopen september eenzijdig een contract voor de levering van 12 Franse onderzeeërs had opgezegd. .

nL8N2XX4R6

* VALNEVA VLS.PA – Het laboratorium heeft vrijdag aangekondigd dat de indicatoren voor het aankoopvolume die door de Europese Commissie zijn verzonden, niet voldoende zullen zijn voor Valneva om het geïnactiveerde vaccinprogramma tegen COVID-19 te implementeren.

nP6N2VA02M

* ORPEA ORP.PA heeft de sluiting en goedkeuring aangekondigd van een afstemmingsprotocol met zijn belangrijkste bankpartners om de financiering te implementeren waarin is voorzien in de principeovereenkomst ondertekend op 12 mei 2022.

nP6N2X9003

READ  De uitvoerende macht overweegt de belastingen te verlagen

* Credit Suisse CSGN.S – De Britse toezichthouder op de financiële markten (FCA) heeft de Zwitserse bank vorige maand op een lijst geplaatst van instellingen die strenger toezicht nodig hebben, meldde de Financial Times zondagavond.

* ING INGA.AS heeft aangekondigd dat het streeft naar een jaarlijkse omzetgroei van 3% voor de periode 2022-2025.

* SMURFIT KAPPA SKG.I – Er is een grote brand uitgebroken in een grote verpakkingsfabriek in het midden van Engeland, eigendom van verpakkingsfabrikant Smurfit Kappa.

Franse en Internationale Zevendaagse Agenda: nL8N2XW4MG

(Geschreven door Marc Angrand, Jean-Stefan Bruce en Laetitia Volga)