Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Betwist, Corinne Deacon is niet van plan te stoppen

Volgens informatie van Canal+ is de coach van Les Bleues van plan haar missie uit te voeren tot het WK van komende zomer.

door
Le Figaro

gepubliceerd updaten

Deze inhoud is niet toegankelijk.

Corinne Deacon wil de handdoek niet in de ring gooien. Federico Pestellini / Panoramisch

Stop of voor Corinne Deacon? Als we de vraag aan een bepaald aantal leidinggevenden van het Franse voetbalelftal stellen, is het beter om te pauzeren… Minder dan vijf maanden verwijderd van het WK in Australië en Nieuw-Zeeland (20 juli – 20 augustus), Kapiteins Wendy Renard, Camediato Diagne en Marie-Antoinette Catoto kondigen aan een stap terug te doen. Zonder haar te citeren, identificeerden deze spelers duidelijk het management van de coach van het Franse damesteam, wiens lot zal worden bestudeerd.binnen acht tot vijftien dagenFFF interim-voorzitter Philippe Diallo, zei door een commissie bestaande uit Jean-Michel Aulas (die niet de grootste fan van Chamas is)Mark Keeler, Laura George en Elaine Riera.

Eén ding is zeker: Corinne Deacon, 48, is niet van plan de handdoek in de ring te laten en te stoppen. herinneren “De onderhandelingen om niet te vertrekken zijn begonnenOnze collega’s uit de serie kanaal + We zeggen deze donderdag dat de voormalige coach van Clermont “Ik geef niet op en ik hoop nog steeds op het WK te staanVergeet niet dat de ambtstermijn van Corinne Deacon is verlengd tot de Olympische Spelen van 2024 in Parijs Voormalig voorzitter van de FFF, Noël Le Graët.

Deze inhoud is niet toegankelijk.

Deze inhoud is niet toegankelijk.

READ  Zidane in Paris Saint-Germain? Charbonnier sprak er met hem over, zoals hij zegt in het hiernamaals