Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Beste eendaagse live-aanbiedingen 2022 Black Friday uit China

Deze high-end smartphone die begin dit jaar werd uitgebracht, ontbreekt niet aan argumenten, te beginnen met zijn kracht, die wordt geleverd door een van de krachtigste chips van 2022, de Snapdragon 8 Gen 1. Hier is een 5G-compatibele chip gelinkt met 8 GB RAM en 128 GB opslagruimte.

Maar het belangrijkste voordeel van Xiaomi 12 op zijn fototoestel. Die laatste heeft een 50 megapixel hoofdsensor gekoppeld aan een optische stabilisator, een 13 megapixel groothoeklens en een 5 megapixel telemacro. De vastgelegde beelden zijn nauwkeurig en geoptimaliseerd door een softwaregedeelte vol geavanceerde functies, waaronder Xiaomi ProFocus, dat verantwoordelijk is voor het automatisch verbeteren van de scherpte.

Bron: Anthony Winner – Frandroid

De Xiaomi 12 heeft een 6,28-inch AMOLED FHD + -scherm met een verversingssnelheid van 120 Hz en profiteert ook van een goede autonomie dankzij een 4.500 mAh-batterij. Die laatste ondersteunt 67W snelladen, maar ook 50W draadloos opladen en reverse charging.

Het wordt meestal aangeboden rond 620 euro, voor enkele dagen, en is beschikbaar op AliExpress bij 445 EUR Dankzij de promotiecode SDXFR11.

READ  De volgende ultrasnelle monitor van Samsung is een extern beeldscherm