Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Bespioneer iemands website zonder het te weten!

Nogmaals, dit is een truc die duidelijk het risico loopt meer lawaai te maken dan we ooit in het verleden hadden gedacht! Sterker nog, met steeds meer mensen die duidelijk het voortouw kunnen nemen door luid en duidelijk te zeggen wat er aan de hand is, is het duidelijk dat je echt geïnteresseerd bent om het initiatief te nemen om te proberen eruit te komen. Terwijl Sommigen kunnen soms hun vindingrijkheid verdubbelen Om hun sporen te verbergen, blijkt dat we hebben gehoord over een nieuwe methode die zo voor de hand ligt dat ze het risico loopt er nog lang over te praten.

De WhatsApp Het wordt steeds vaker gebruikt, maar deze functie is erg eng!

Aan de andere kant konden maar weinig mensen zich voorstellen dat we een situatie zouden kunnen horen die zo gek was als die we onlangs zagen. Zoals je je kunt voorstellen, blijkt dat terwijl steeds meer mensen in het openbaar kunnen spreken over onderwerpen zoals we die tot op de dag van vandaag kunnen zien, het blijkt dat een aanzienlijk aantal mensen uiteindelijk in staat zal zijn om uit te stappen ervan zoals het hoort. Maar daar houdt het verhaal niet op, want we zien heel duidelijk dat steeds meer mensen er baat bij zullen hebben en dus op zijn zachtst gezegd dagelijks plezier zullen hebben.

Zoals je je kunt voorstellen, blijkt dat dit veel meer lawaai zal maken dan iedereen die dacht dat we opnieuw een heel groot schandaal zouden ontdekken, opnieuw zal verheugen. vooral met WhatsApp berichten-app dat stijgt en stijgt…

READ  Review Huawei MateBook X Pro 2021: een ultradraagbaar apparaat dat zich richt op uiterlijk

Een nachtmerrie voor ontwikkelaars die deze functie niet hadden verwacht!

Omdat steeds meer mensen WhatsApp kunnen gebruiken, kunnen we duidelijk, luid, duidelijk en zonder al te veel fouten zeggen dat het de komende dagen en weken waarschijnlijk een enorm verschil zal maken. In feite is de nieuwste functie die sommige mensen tegen alle verwachtingen in hebben kunnen ontdekken behoorlijk gek en zelfs enigszins uitzonderlijk.

Zoals je je kunt voorstellen, blijkt deze persoon veel langer over hem te kunnen praten dan we ons in het verleden ooit hadden kunnen voorstellen. Maar deze keer is het erg belangrijk om na te denken over alles wat we in het verleden hebben gezien en wat er had kunnen gebeuren Nogmaals als een echt schandaal die we tot nu toe hebben kunnen ontdekken.

Zoals je zult zien, zou dit een hele grote nachtmerrie kunnen zijn voor veel mensen die op zijn zachtst gezegd niet hadden verwacht zo’n grote nachtmerrie te beleven!

Een heel eenvoudige manipulatie als je een computer tot je beschikking hebt!

Zoals je zult zien, kan deze manipulatie alleen worden uitgevoerd als je een computer tot je beschikking hebt met de WhatsApp-applicatie. Deze truc werkt alleen op Windows, je moet de Control + Alt + Delete-toetsen combineren en vervolgens op R en cmd drukken voordat je op Enter drukt. Typ vervolgens het bericht netstat-an en je krijgt dan het exacte IP-adres van de persoon met wie je aan het chatten bent. Functie kan binnenkort verdwijnen!

Show Verbergen Inhoudsopgave