Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Benzema, Zidane en Vinicius … de vijf lessen van de Champions League-reis

Op weg naar ons WK Top tien: scorers in de grote vijf toernooien

Het elfde wereldwijde nummer 339 is hier beschikbaar

Benzema’s indrukwekkende prestatie

Begin diavoorstelling
📝 Chelsea – Real Madrid: Merengue-aantekeningen!
+12

Karim Benzema.Afbeelding tegoed – sport pictogram

Simpel: hij droeg Merengues-helikopters op armlengte. Karim Benzema was de belangrijkste aanstichter van Real Madrid’s trip naar de halve finales. 6 goals die hij scoorde in 10 wedstrijden die hij in de competitie speelde. Statistieken en prestaties worden ook gerespecteerd. Altijd in goede vorm, de juiste call makend, terwijl ik bijna uit bed kwam, was “KB Nueve” giftig voor de verdediging van de tegenstander. Op 33-jarige leeftijd lijkt de voormalige Lyon zijn beste niveau te hebben bereikt en een paar weken voor de start van de Euro kunnen we begrijpen waarom een ​​deel van het idee om hem niet in het bluesshirt te zien zo verward is …

Zidane verloor de winnende formule

Zidane verloor de winnende formuleBegin diavoorstelling
📝 Chelsea – Real Madrid: Merengue-aantekeningen!
+12

Zinedine Zidane.Afbeelding tegoed – sport pictogram

Het zal de Franse coach niet lukken om voor de vierde keer de Champions League te winnen, na de sessies van 2016, 2017 en 2018 onder de vlag van Casa Blanca. Sa Casa Blanca. Voor een lange tijd? De Spaanse pers begreep niet dat Zinédine Zidane veel onregelmatige spelers (waaronder Ramos en Hazard) op een rij zet en het systeem tegen Chelsea verandert (van 4-3-3 naar 3-5-2). Zoals Hij legt uit dat Zidane “misschien wel het moeilijkste seizoen” van zijn coachingcarrière doormaakt, “beïnvloed door de harde kritiek die hij dag in dag uit krijgt.” De leiders vertrouwen hem altijd … want Real staat op de tweede plaats in La Liga, slechts twee punten achter de aanvoerder en rivaal Atlético. Maar wat zou er gebeuren als “ZZ” faalde?

READ  CDIO5 * Compiègne: verschil onthuld

Vinicius verschijnt

Vinicius verschijntBegin diavoorstelling
📝 Chelsea – Real Madrid: Merengue-aantekeningen!
+12

Vinicius Jr.Afbeelding tegoed – sport pictogram

De jonge en getalenteerde Braziliaanse buitenspeler heeft dit seizoen een nieuw optreden gemaakt. Zijn statistieken laten zien: 3 goals en 2 assists in 12 wedstrijden in competitie, waaronder een zeer opmerkelijke dubbel aan het einde van de succesvolle prestatie in de eerste etappe van de kwartfinale tegen Liverpool (3-1 overwinning). Vinicius was, ondanks enkele obstakels, het spelniveau dat je zou verwachten als hij de kleuren van Real Madrid draagt. Nu zal hij op zijn minst zijn prestatie moeten herhalen en aanzienlijk moeten stijgen om een ​​van de aanvallende sterren te worden die de Madrid-club hard nodig heeft om zijn spits Benzema zoveel mogelijk te belegeren en te dienen.

Eindelijk beleefd op het niveau

Eindelijk beleefd op het niveau Begin diavoorstelling
📝 Chelsea – Real Madrid: Merengue-aantekeningen!
+12

Thibaut Courtois.Afbeelding tegoed – sport pictogram

‘Hoe kan Real het zich veroorloven om Keylor Navas vrijwillig op te geven voor zo weinig en zo veel te betalen voor Thibaut Courtois dan …’ Deze zin, je hebt het zeker al gehoord: en het was terecht, de prestaties van de conciërges waren ver uit elkaar. Het moet gezegd dat de Belgische internationale doelman, die in de zomer van 2018 in de Spaanse hoofdstad arriveerde, nog traag was met het bevestigen van verwachtingen over zijn aanwerving van 35 miljoen euro. Maar Courtois heeft dit seizoen het record rechtgezet. 4 Schone lakens Aan 12 wedstrijden in de Champions League, cruciale reddingen en Zinédine Zidane, die hem prijst voor deze omstandigheden na de kwalificatie tegen Liverpool. ” Hij is onze doelman en wat hij nu doet is uitzonderlijk. Ik ben erg blij voor hem, want het is erg belangrijk dat je een voogd hebt die je geruststelling en garanties geeft. Courtois doet het momenteel uitstekend Wat veel minder om Navas te betreuren.

READ  Harmony Tan bereikt mijlpaal door Serena Williams uit te schakelen

Onvoldoende fysieke middellijn

Onvoldoende fysieke middellijn Begin diavoorstelling
📝 Chelsea – Real Madrid: Merengue-aantekeningen!
+12

Toni Kroos en Luca Modric.Afbeelding tegoed – sport pictogram

Kroos, Modric, Isco … absoluut geweldige voetballers, onder de beste technici ter wereld. Dit is niet wat ze hier bekritiseren, integendeel. Maar het ontbreekt de middenvelder van Real Madrid ernstig aan fysieke vorm naarmate de grote wedstrijden naderen. Zidane was tevreden na de comeback in de kwartfinale naar Liverpool (0-0): hij probeerde Federico Valverde in deze rol veilig te stellen, maar de veelbelovende Uruguayaanse middenvelder, 22, ging door met blessures (spieren en been) voordat hij een positief resultaat liet zien. Coronavirus. Daarom is een van de prioriteiten van Zidane altijd de wens geweest om Paul Pogba binnen te halen, met het profiel dat volgens hem het middenveld van Real Madrid zou toestaan ​​om het Europese podium te domineren. Deel uitgesteld … of niet?

Theo Civazlian