Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ben je van plan geabonneerd te blijven nu het delen van accounts is beëindigd?

Ben je van plan geabonneerd te blijven nu het delen van accounts is beëindigd?

Netflix heeft aangekondigd dat het delen van accounts is beëindigd in Frankrijk. wat denk je Leidt dit besluit tot een opt-out? Vertel het ons in onze poll van de week.

Netflix Series You, Seizoen 4 // Bron: Netflix

Dit is het verontrustende nieuws van de week: na maanden van uitstel heeft Netflix besloten om zijn beleid tegen het delen van accounts in werking te stellen. We hebben ook een artikel voor je geschreven om je weg te vinden door de jungle van bijwoorden om te zien of je geïnteresseerd bent of niet en hoe het allemaal in de praktijk uitpakt.

Door al deze hype overwegen veel gebruikers om zich helemaal af te melden bij Netflix. Voor wie tot nu toe ten koste van familie of vrienden zit, met of zonder financiële compensatie, zijn er twee opties. Open uw eigen account of zie af van de geneugten van Todom.

Ontelbare opties

Andere opties zijn voor u beschikbaar. U kunt natuurlijk de grootte van het vleugelprofiel verkleinen en kiezen voor een goedkoper abonnement, waardoor u minder schermen tegelijk kunt hebben. Helaas is het enige abonnement dat 4K biedt, dat voor vier schermen, dus als je er gebruik van wilt maken, moet je betalen.

Een ander idee zou kunnen zijn om te proberen de beperkingen te omzeilen. Netflix heeft zelfs regels opgesteld zodat gebruikers tijdens het reizen van hun abonnement kunnen blijven genieten. Met een eenvoudige e-mailverificatie kunt u het IP-adres toestaan ​​uw abonnement voor een maand in te wisselen. Het is een veilige gok dat veel van zijn slimme jongeren het avontuur zullen proberen.

READ  Een onafhankelijke audit bevestigt de fout binnen de groep

Netflix: Ben je van plan om geabonneerd te blijven met het einde van het delen van accounts?

De vraag is moeilijk, en het antwoord zal net zo moeilijk zijn. In Spanje zijn sinds dit nieuwe Netflix-beleid bijna een miljoen gebruikers overgestapt. En jij, wat ben je van plan te doen?

downloaden

Netflix: Ben je van plan om geabonneerd te blijven met het einde van het delen van accounts?

Bedankt voor het stemmen.

Je hebt al op deze poll gestemd.

Selecteer een antwoord.

Zoals altijd nodigen wij u uit Beschrijf uw keuze in de opmerkingen van dit artikel. We zullen onze meest relevante inzichten volgende week in dit artikel opnemen wanneer we de resultaten onthullen.


Wil je deel uitmaken van een community van enthousiastelingen? Ons meningsverschil Heet u welkom, het is een plaats van wederzijdse hulp en passie voor technologie.