Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Belgische arts verdacht van het ontvangen van 2.000 valse vaccins

Het doel was om gezondheidsvergunningen af ​​te geven. Mensen die ervan hebben geprofiteerd, worden volgens het Waalse ministerie van Volksgezondheid vervolgd.

Belgische justitie doet onderzoek naar arts die ervan verdacht wordt 2.000 nepvaccins tegen Covid te hebben geregistreerd, fraude”het gevaarlijksteTot nu toe in de beheersing van de epidemie in België, aldus de Waalse minister van Volksgezondheid, die de feiten dinsdag bekendmaakte.

onbetaald loon

Deze beoefenaar uit het Franstalige deel van het land zou zijn diensten hebben aangeboden.”Overal in Wallonië“Soms worden ze betaald voor injecties die niet zijn gebeurd. Het doel was om de patiënt een gezondheidsverklaring te geven waarmee hij aan de geldende beperkingen zou kunnen ontsnappen.

«Het is vaccinatiefraude door een arts die een astronomisch aantal mensen codeerde die in totaal (…) 2000 mensen zouden hebben gehad.“Het is onmogelijk voor één arts om zoveel mensen op zoveel verschillende plaatsen te vaccineren”, vertelde Christy Moriale, minister van Volksgezondheid van het Waalse Gewest, via de microfoon aan de RTBF.

Er is recht gedaan en de artsen in de zaak zijn geordend, en deze huisarts is al de toegang tot de database gericht op vaccinaties ontzegd. Hij moet worden berecht voor vervalsing en vervalsing. De minister gaf aan dat ook mensen die van zijn diensten hebben geprofiteerd, onderworpen zijn aan juridische procedures.

Gezondheidsvergunning “geschorst”

Ten eerste hun gezondheid (of “Covid Veilig-ticket“in België) was”opgeschortVolgens Kristi Moriali zal er contact met hen worden opgenomen om de juiste vaccinatie te verstrekken.

READ  Marokko en Israël openen wederzijdse ambassades

«We realiseerden ons op belastingbestrijdende websites dat er werd gebeld om valse certificaten te kopen‘, gaf enige toegang tot valse vaccinaties (om te communiceren met de arts die de daad registreert), legde deze socialistische ambtenaar in de regionale regering van voormalig premier Elio Di Rupo uit.

«Dit is de belangrijkste en gevaarlijkste anomalie, het is een zeer gevaarlijke daad, (…) een verraad aan vertrouwenZe stond erop dat dezevalse vaccinatie»Blootstellen hun sociale connecties aan de ziekte.

Deze feiten werden aan het licht gebracht op een moment dat België een explosie van nieuwe vervuiling doormaakt (gemiddeld meer dan 15.000 per dag versus 2.000 ongeveer zes weken geleden), wat heeft geleid tot een toename van het aantal ziekenhuisopnames. Bovendien wordt, net als elders in Europa, de polarisatie steeds sterker tussen gevaccineerde (75% van alle Belgen) en niet-gevaccineerde mensen die zich voordoen als verdedigers van ‘vrijheidZondag, een demonstratie ter ondersteuning van «VrijheidVolgens de politie verzamelden zich 35.000 mensen in Brussel. En het liep uit op botsingen met de politie.


zie ook – België: Waterkanon en traangas tijdens demonstratie tegen anti-Covid maatregelen