Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

België: Pick-up crasht tegen balkon, zes gewonden

België: Pick-up crasht tegen balkon, zes gewonden

De redenen voor deze daad zijn nog niet bekend. Op vrijdag 26 augustus is een pick-up truck verduisterd op het balkon van een café In het centrum van Brussel (België), die zes lichte verwondingen veroorzaakte voordat ze ontsnapten, kondigde de lokale politie aan, zonder commentaar te geven op de opzettelijke aard van de aanrijding of niet en de mogelijke motieven van de bestuurder.

“Kort voor 13.00 uur reed een pick-up een balkon op aan de Sint-Michielsstraat”, zegt politiewoordvoerder Ilse van de Kere, “en de bestuurder vluchtte na de aanrijding in zijn auto”. Brussel de hoofdstad.

“De hulpdiensten waren heel snel ter plaatse en er zijn zes lichte verwondingen die onmiddellijk werden behandeld”, voegde ze eraan toe. En het Belgische dagblad bevestigt dat de gewonden niet naar ziekenhuizen zijn geëvacueerd Avond.

De vrachtwagen werd leeg aangetroffen

De chauffeur werd vanmiddag nog gezocht, maar zijn vrachtwagen werd volgens de politie op een kilometer afstand leeg aangetroffen. “Het onderzoek is aan de gang en het is te vroeg om commentaar te geven” op de omstandigheden van de botsing, maar onderzoekers hebben het afgezwakt.

“De auto moet erg snel zijn gegaan.” richting het balkonEr was “een mengeling van toeristen, stadspersoneel, inwoners en Belgen die de hoofdstad bezochten”, zei de burgemeester van Brussel, Philippe Clouse, door het dagblad Le Soir.

READ  Sterke veroordeling van de voormalige burgemeester van Calabrië, een figuur voor het ontvangen van immigranten