Belgen in het buitenland: het ongelukkige (en dure) doelpunt van Charles de Kittilari (Video)

Atalanta verliest met 3-2 van Lazio door een automatisch doelpunt van De Ketelaer

Atalanta verloor op de achtste dag van de Italiaanse competitie met 3-2 van Lazio. Bergamo bezet de zesde plaats (13 punten) en Lazio bezet de twaalfde plaats (10 punten).

Gasperini vertrouwde op een aanvallend duo met onder meer Scamacca en Charles De Kittilari, die de bal uit een hoekschop in eigen doel draaide (9, 1-0). Atalanta had geen tijd om zichzelf te resetten voordat Castellanos een nieuwe strafschop oplegde (11, 2-0). Na 25 moeilijke minuten vergrootte Atalanta de voorsprong en dichtte het gat via Ederson (33, 2-1).

Aan het begin van de tweede helft blonk De Ketelayer uit door langs Marosic (voormalig Kortrijk en Oostende) te gaan voordat hij een krachtig schot stuurde dat werd geblokt door de Roemeense doelman (49). Bergamo maakte deze goede periode werkelijkheid met Kolasinac (63, 2-2). Na verschillende wissels bezorgde Vecino de overwinning aan Lazio (83e plaats, 3-2).

Verona verloor met 2-1 van Frosinone en maakte daarmee een goede start van de competitie (12 punten, 7e plaats). Holder met Hellas, Cyril Ngong vertrok (77′) voordat Jackson Tchachua aan de wedstrijd deelnam (83). Verona viel naar de 16e plaats (8 punten).

Lukaku scoort nog steeds

Dankzij hem gaat alles goed met Romelu Lukaku. De Devils-aanvaller scoorde zondag opnieuw voor Roma tegen Cagliari, in de Italiaanse competitie. Haar doel vind je hier!

In Spanje

Atletico Witsel verrast Real Sociedad aan het eind van de wedstrijd

Een strafschop van Antoine Griezmann aan het einde van de wedstrijd (89e minuut) zorgde ervoor dat Atletico Madrid zondag met 2-1 won van Real Sociedad. Axel Witsel speelde de hele wedstrijd voor de Colchoneros, die op de vierde plaats staan ​​(19 punten). Baskenland zakte naar de zesde plaats (15 punten).

READ  Woedend vertelt Mulan over de diefstal en vraagt ​​de LFP naar de VAR in Ligue 2!

Atletico nam de wedstrijd in handen dankzij Samuel Leno (22e, 1-0), en Real Sociedad maakte gelijk via aanvoerder Mikel Oyarzabal (73e, 1-1). Maar de handfout van Carlos Fernandez leidde tot een strafschop, waardoor Griezmann de overwinning voor Matelasser veilig kon stellen (89, 2-1).

In Engeland

Aston Villa won met 1-1 van gastheer Wolverhampton. Voor de Villans kwam Youri Tielemans in de wedstrijd (82e) en Leander Dendoncker bleef op de bank. In het klassement heeft Villa (16 punten, vijfde plaats) tweemaal zoveel punten als Wolverhampton (14e plaats).

In Frankrijk

Clermont en Maximiliano Cofrez bleven op de laatste plaats (2 punten) na hun 4-2 nederlaag in Montpellier (12 punten, 6e plaats).

In Nederland

Sittard (9 punten, 9) gaf zich over aan Twente (0-3). Onder de verliezers kwam Simen Foyt in de wedstrijd (87) en Milan Roberts bleef op de bank. Bij de Tukkers (21 punten, 3e plaats) kwam Alec van Hoornbeek (68e plaats) naar voren toen de stand 0-2 was.

PSV van zijn kant dwaalde in de tweede helft af bij Sparta Rotterdam (0-4) en alle doelpunten vielen, inclusief doelpunten van Johan Bakayoko (59′, 0-2) en Jorbi Vertesen (80′, 0-3). na de pauze. Na 8 dagen staat PSV Eindhoven op de eerste plaats met het maximale aantal punten (24) en Sparta op de zevende plaats (11 punten). Onder de gasten werd Arno Verschueren (87) vervangen en Agustín Agnello (63) kwam binnen. In het andere kamp speelde Bakayoko de hele wedstrijd en Vertesen kwam van de bank voordat hij zijn doelpunt scoorde (78e).