Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Bel Boris Johnson om zijn appartement te renoveren

De verkiezingscommissie, die de rekeningen van politieke partijen regelt, heeft de conservatieve partij van Boris Johnson beboet voor het niet bekendmaken van het totale bedrag van de donatie die is ontvangen om deze verlenging te financieren.

Artikel door

gepubliceerd

Update

leestijd : 1 minuut.

Straf valt zwaar op de conservatieve leider, terwijl zijn integriteit al wordt aangevallen. De Britse premier Boris Johnson werd op donderdag 9 december tot opdracht geroepen voor de extravagante renovatie van zijn huis in Downing Street, gefinancierd door een particuliere donatie. De Electoral Commission, de toezichthouder van de rekeningen van politieke partijen, heeft Boris Johnson een boete van £ 16.250 (ongeveer € 19.000) opgelegd aan de conservatieve partij van Boris Johnson omdat hij het totale bedrag van de donatie die is ontvangen om deze verlenging te financieren, niet openbaar heeft gemaakt, plus een boete van 1.550. £ wegens het schenden van de verplichting tot het voeren van een deugdelijke boekhouding.

De commissie startte in april een onderzoek om mogelijke schendingen te onderzoeken met betrekking tot het werk dat werd uitgevoerd in het appartement dat Boris Johnson bewoonde met zijn vrouw Carrie Symonds en hun zoon Wilfred in Downing Street 11, zijn woonplaats 10. . Het concludeerde donderdag dat de conservatieve partij in oktober 2020 een donatie van bijna £ 69.000 ontving van Huntswood Associates Limited, een bedrijf dat wordt gerund door een partij dicht bij de partij..

Van dit bedrag werd slechts £ 15.000 aangekondigd als een donatie door de partij. Ging, “Het totale bedrag van £ 67.801 was een donatie en had aan de commissie moeten worden gemeld”, bevestigt de laatste. Boris Johnson werd aangevallen door de oppositie voor de financiering van dit werk, en hij verzekerde het Parlement afgelopen april dat hij had Ik heb persoonlijk betaald voor de verlenging., zonder te specificeren dat hij van een donatie heeft geprofiteerd en deze vervolgens heeft teruggekregen. Hij bevestigde dat hij de regels respecteerde.

READ  Belgische arts verdacht van het ontvangen van 2.000 valse vaccins