Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Battlefield 2042 Gerucht: Uitgestelde releasedatum wordt binnenkort officieel

tussenin Steensmid +En Dying Light 2 Blijf menselijk en versies oude generaal van Sherlock Holmes: Hoofdstuk éénGisteren stond vol met aankondigingen van uitstel. Vaak zou dit volgens goed geïnformeerde Jeff Grob slechts het begin zijn van een golf, omdat een journalist VentureBeat Hij is van mening dat er voor het einde van de week nog minstens één moet worden gemeld.

wat als Slagveld 2042 ? Dit is wat de persoon die de ketting vasthoudt, beweert te weten uit hun bronnen. Youtube speldealer, en dit is wat het in het bijzonder ondersteunt Nick Chebshall van XboxEraEn Vaak in de goede tijden de laatste tijd. Hij heeft al gehoord van een vertraging, maar niet per se een vertraging van de lancering tot 2022: Dus de releasedatum zou kunnen verschuiven van 22 oktober 2021 naar later dit jaar.

na alles, Dobbelsteen En elektronische kunst ik heb nog Beta-regelgeving voorafgaand aan deze release, de formalisering van de data waarop ze zullen worden gehouden, is nog in behandeling. Hoe dan ook, we moeten het snel oplossen, gezien de timing… Slagveld 2042 Anders is het nog steeds beschikbaar voor pre-order van 56,57 euro binnen Amazone.

Lees ook: Battlefield 2042: een korte blik op de details van Battlefield Portal, de totaal gestoorde modus die tijdperken combineert!

helpen
editor
Je favoriete editor sinds 2009, gepassioneerd door rockmuziek, fan van allerlei soorten sitcoms. Ik heb in mijn leven veel Pokemon gespeeld.
Volg mij : Twitter Gamergen