Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Wat zijn de compatibele iPhones?

Aangekondigd in juni tijdens WWDC, iOS 15 Op 20 september is het beschikbaar. In tegenstelling tot vorig jaar, toen Apple de dag na de conferentie de nieuwe versie van zijn besturingssysteem uitbracht, zal er deze keer een meer natuurlijke vertraging zijn tussen de keynote en de nieuwe iOS-versie. Het moet gezegd dat deze lancering in 24 uur het afgelopen jaar veel ontwikkelaars irriteerde (hun applicaties hadden geen tijd om door Apple te worden goedgekeurd). Aanstaande maandag zouden ze tijd moeten hebben om hun apps af te ronden, zodat ze kunnen profiteren van de nieuwe functies van Apple OS 2021.

iOS en iPadOS op dezelfde dag

Beschikbaar op alle iPhone 6s (een smartphone uitgebracht in 2015!), iOS 15 brengt een aantal interessante nieuwe functies zoals Focus-modus om het aantal meldingen dat we ontvangen te verminderen, Opnieuw ontworpen meldingscentrum met meer nieuwe functies, Sobere interface, sommige apps opnieuw ontworpen (kaarten, Weather, Safari, etc) of “Live Text” om tekst van een afbeelding of een screenshot te kopiëren en plakken. Sommige functies van iOS 15, zoals: SharePlay Samen met anderen een film kijken tijdens een FaceTime-gesprek of privé relais Om het IP-adres te verbergen, is het later beschikbaar.

Naast iOS 15 zal Apple op 20 september iPadOS 15 uitbrengen, een update voor zijn tablet die, naast het delen van een groot aantal nieuwe functies met iOS 15, een herontwerp van multitasking en nieuwe praktische functies introduceert, zoals Snelle notitie Kortom, hij vergeet niet wat hem bezighoudt. watchOS 7 voor Apple Watch en tvOS 15 voor Apple TV komen ook op dezelfde dag aan.

READ  Watch Dogs Legion: Gedateerde 5.5-update, met Assassin's Creed-crossover, Darcy en meerdere spelmodi!

Lijst met in aanmerking komende producten

iOS15:
• iPhone 6s, SE, 7, 8, X, XR, XS, 11, SE 2, 12, 13
• iPod touch 7

iPad15:
• iPad mini 4 en 5
• iPad Air 2, 3 en 4
• iPad 5, 6, 7 en 8
• Alle iPad Pro

Apple brengt zijn nieuwe updates meestal om 19.00 uur uit. In de tussentijd, als je deel uitmaakt van het bètaprogramma van Apple, een bestand filter release Het kan al worden geïnstalleerd.