Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Bartoli’s verschrikkelijke Golgotha

Nu in een relatie met voetballer Yahya Boumediene, leefde voorheen Marion Bartoli door een hel.

Marion Bartoli is een tevreden vrouw. Zowel professioneel als ze geniet van haar nieuwe rol als freaky vriendin, elke zondag, op de RMC-microfoon als in haar privéleven, de perfecte liefde spinnend met de Belgische voetballer Yahya Boumediene. Blessing omdat hij eerder, naar eigen zeggen, een giftige relatie had onderhouden.

Kort nadat haar carrière eindigde in de nasleep van haar kroning op Wimbledon in 2013, had geboorteplaats Boy-in-Fly al een relatie met een Britse bankier die haar ervaring tot een echte beproeving maakte. “Ik ontmoette mijn ex-vriend in mei 2014 en hij vertelde me elke dag dat ik dik ben. Elke dag. Hij zag een mager meisje op straat en hij zei tegen mij: ik zag hoe mager en mooi ze was! Het heeft mij niet geholpen.” Ik vertelde het hem een ​​paar jaar later tijdens de wedstrijd in Parijs.

Hij was echt een absolute idioot

Als gevolg van de observaties van haar metgezel begon de voormalige nummer vier van de wereld een streng dieet te volgen, wat haar gezondheid in gevaar bracht. “Ik verloor veel gewicht voor het virus omdat mijn ex me een hels leven liet leiden. Hij was echt een absolute idioot “Ze klaagde kort na de Covid-pandemie en voegde eraan toe: “Vanwege mijn karakter accepteerde ik onaanvaardbare dingen. Ik had zoiets van ‘Nee, het maakt niet uit’, en het heeft me volledig vernietigd. Ik wil niet meer zo leven. ‘

Sterker nog, aangezien er vanuit India een virus aan dit dieet is toegevoegd, is het nog wat verzwakt. “Ik verloor echt veel gewicht, ik was zwak, ik bekende. Ik heb in India iets opgepikt dat me heeft gedood. Ik was al erg mager, zelfs mager, maar ik kon het niet zien.” Maar deze slechte plek behoort tot de oude geschiedenis. “Soms heb ik moeilijke tijden doorgemaakt en vandaag heb ik echt het gevoel dat ik mijn beste leven leid met mijn man en dochter, omdat ik gelukkig ben, ik heb succesvolle carrièreprojecten”Zei ze onlangs.

READ  Ugo Humbert stelt zich voor als Casper Ruud in tweede ronde Wimbledon