Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Barcelona heeft nog niet het laatste woord gezegd met Jules Conde…

Wat volgt er voor deze advertentie?

Sinds gisteren dachten we dat de strijd van Barcelona verloren was in het dossier van de 23-jarige Jules Conde. Chelsea overweldigde hem financieel en ondanks de voorkeur van de speler om zijn carrière in Catalonië voort te zetten, deed de Blaugrana afstand van de troon om zich op Inigo Martinez te concentreren. Maar ook hier is er een probleem. De centrale verdediger heeft een ontsnappingsclausule van 80 miljoen euro en de Baskische Raad accepteert niets minder dan 50 miljoen euro.

Met andere woorden, het kost ongeveer hetzelfde als de vorige Bordeaux-speler. volgens [The Times, le Séville FC a accepté une offre de 64 M€](https://www.footmercato.net/a2849323948562520706-le-fc-barcelone-lache-jules-kounde-et-fonce-sur-inigo-martinez). Het kleine verschil tussen de twee prijzen maakt het beheer van de culé aarzelend, tot het punt om nog een laatste aanbod aan de Andalusiërs te overwegen. Dit is wat de Spaanse pers vanmorgen aankondigde, te beginnen met Omgaan met slot en dagelijks sport-.

Barcelona doet nog een laatste bod

Zonder echt in details te treden, is het optimisme teruggekeerd bij FC Barcelona. ‘Na het weglaten van zijn handtekening, overweegt de administratie opnieuw een poging om de Fransman te landen.’ Alert eerste media citaten. “De club weet dat het ‘heel moeilijk’ is, maar ze zal ook tot het einde voor de speler vechten.”tweede schrijft. Laten we zeggen dat het bestand nog niet helemaal gesloten is. Conde wil naar Barcelona.

Het blijft om deze beroemde laatste show te maken, die overdag moet worden gedaan. De Frans international wacht geduldig af ondanks de druk van zijn club en Chelsea. De prioriteit blijft Xavi, die zijn rug nog steeds beschermt. Toegang krijgen tot Condi is nog steeds erg ingewikkeld, zelfs virtueel. Dit is de reden waarom we al een deal hebben gesloten met Inigo Martinez, gewoon om tijd te besparen. In geval dat.

READ  28% van de Major League-spelers komt van buiten de Verenigde Staten