Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Barcelona, ​​​​Real Madrid – Mercato: Xavi ontplofte na Mbappe in Paris Saint-Germain!

Lancering echter! Voetbalclub Barcelona: resultaten Ronald Koeman onder het vergrootglas

Kylian Mbappé (Paris Saint-Germain, 22) sprak over zijn afgebroken verhuizing naar Real Madrid deze zomer. Hij legde in de Telefoot-microfoon uit na de overwinning van gisteren op Kazachstan met de Blues (8-0): “Het missen van een penalty in de euro en niet bewegen deze zomer, snel achter elkaar, bezocht je me. Het weegt op mijn geest, en het ook sterkt me. Nu ben ik nederig en vastbesloten om een ​​geweldig seizoen te hebben.’

Heeft Mbappé’s toespraak in de pers tijdens de recente internationale pauze hem bevrijd van gewicht? “Ik weet niet of het bevrijdend was, maar ik weet dat ik ook geen volledige fysieke voorbereiding had”, herinnert hij zich. Je tas uitpakken helpt, maar ik ben fysiek beter en gelukkiger in mijn persoonlijke leven. Dit alles helpt om geweldige prestaties te bereiken. Toen ben ik gaan werken. Ik weet wat ik verdien en het is niet altijd de schuld van anderen. “

Als Mbappé PSG in 2022 zou verlaten, zou PSG de naam van Karim Adeyemi al op hun tablets hebben gecontroleerd. Probleem: Xavi zou hetzelfde hebben gedaan om zijn aanval te versterken! Volgens informatie van Twitch Jijantes heeft de Barcelona-administratie de entourage van de 19-jarige al verschillende keren geïnterviewd om te weten te komen over zijn sportieve en financiële eisen. Op dit moment maakt de jonge speler van Red Bull Salzburg indruk met 15 goals en 2 assists in 22 gespeelde wedstrijden in alle competities, waaronder 3 goals in de Champions League.

READ  Guy Stephan onthult achter de schermen de problematiek van Benzema tijdens het WK

Portugal ontvangt zondag in Lissabon Servië in de finale van de WK-kwalificatieduels in de Europese regio. Kom wedden in Frankrijk Parijs. De kansen van een Seleção zijn 1,40 tegen 4,10 in een gelijkspel en 6,50 voor een Balkan-formatie.

samenvatten

Xavi, onlangs geïnstalleerd op de bank van FC Barcelona, ​​was al onderhandelingen begonnen met de entourage van een centrale spits die het doelwit was van Paris Saint-Germain in het geval van het vertrek van Kylian Mbappe (22) in de transferperiode: Karim Adeyemi (Salzburg, 19) .