Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Barbara Bombelli beweert dat “de staat” consumenten zal beschermen

Barbara Bombelli drong er ook op aan “minder energie verbruiken”Met name door het versnellen van de restauratie- en isolatiewerkzaamheden van financieel gesteunde gebouwen door de staat.

Artikel door

gepubliceerd

Update

leestijd : 1 minuut.

“Wat er ook gebeurt, de staat zal beschermen” Consumenten in het licht van stijgende elektriciteitsprijzen, door ervoor te zorgen dat de stijging beperkt blijft tot 4% voor particulieren, ook al moet het duur komen te staan, benadrukte de minister van Milieutransformatie op vrijdag 3 december. “Het is geen waanzin om onze burgers te vergezellen in tijden van crisis”Barbara Bombelli zei in BFM Business.

Volgens experts uit de sector geciteerd door: le Figaro Vrijdag zou de toezegging van de regering om de elektriciteitsstijging tot 4% te beperken de staat veel meer kosten dan verwacht, zo’n 12 miljard euro. De maatregel, aangekondigd nu het verkiezingsjaar nadert en te midden van hernieuwde zorgen over de koopkracht, zou de Fransen moeten beschermen tegen stijgende elektriciteitsprijzen op de markten, gevoed door vele factoren, waaronder het wereldwijde economische herstel. Op aandringen van Barbara Bombelli “minder energie verbruiken”, met name door het versnellen van de restauratie- en isolatiewerkzaamheden van financieel door de staat gesteunde gebouwen, via het Ma Prim’Renov-systeem.

READ  Hoe Luc Raymond zich voorbereidde op de meest blootgestelde CEO-baan in Frankrijk