Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Bacchus Festival Argelès-sur-Mer: een succesvolle weddenschap voor de tweede feestavond in Valmy

Het “Epicurean Festival 100%” maakte zijn belofte waar, met een onberispelijke tweede avond, gedreven door de groove van vooraanstaande artiesten.

Aanstaande zaterdag 17 juni Bacchus-festival Hij opende zijn tweede concertavond onder zinderende hitte. Het nog aanwezige publiek kon de lokale wijn waarderen op het meeslepende ritme van een geslaagde muzikale show.

en dit is l Die met zijn bedachtzame woorden en krachtige ritmes het theater wist te ontsteken. De Marseille Group werd hartelijk verwelkomd door het gejuich en applaus van de duizenden toeschouwers die deze avond aanwezig waren. Ze zongen allemaal in het koor liederen die waren toegewijd aan de belangrijkste bijnamen van de groep, zoals “Little Brother” of “Born under the same star”.

intense kaart, l Hij maakte het publiek “dance the mia”, altijd blij om zich eind jaren ’90 te kunnen onderdompelen in de wereld van hiphop.

Na “Far Tomorrow”, een geëngageerde titel waarvan de zangers het nieuws in herinnering brachten, verliet de band het podium onder juichend applaus van het publiek.

Communicatief enthousiasme voor iets bijzonders

Een paar uur geleden was dat voor Perpignanis van de groep iets unieks, om deze tweede festivalavond te openen. Ska-experts moesten de zanger op het laatste moment vervangen SpelAfwezig wegens gezondheidsproblemen. En het was een geslaagde weddenschap!

Ondanks het verlegen publiek en de zinderende hitte, wist Something special haar openhartige energie en niet aflatende enthousiasme over te brengen op het publiek. Voor het podium konden de meest enthousiaste dansen op het ritme van de fluctuerende strijkers van de groep.

Zoet optreden van Assaf Avidan

Als de zon ondergaat, is zij de Israëlische zangeres Assaf Avidan Die ging het podium op vergezeld van zijn muzikanten in kleurrijke kleding.

READ  Het 50e Culturele Festival van Fort de France presenteert een magische opening met

Het publiek, nog steeds conservatief, was echter gefascineerd door het melancholische ritme en de zoete melodieën van de zanger. Honderden zouden samen “One Day” zingen, aan de voeten Valmy Castle.

Na een veelbelovende lancering, Bacchus-festival Het zal morgenavond zijn eerste editie voltooien, na de optredens van Négresses Vertes, Thomas Dutronic en Pinabar …