Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

The Visual Suspect – Arthur Show is door netizens beschuldigd van plagiaat

Boekhoudster of stripper? In de film Visual Suspect moesten de rechercheurs de carrière van Mylène raden. (TF1-schermafbeelding)

Op vrijdag 17 juni openden TF1 en Arthur het eerste nummer van Visual Suspect, een nieuwe show geïnspireerd op een sequentie van een populaire Amerikaanse late show gepresenteerd door James Corden. Het principe is eenvoudig: ongeveer twee uur lang paraderen 80 anonieme mensen voor de kijkers die de eigenaardigheden van deze kandidaten moeten raden op basis van hun specifieke fysieke fitheid. Alleen al door naar hun gezichten te kijken, zullen de rechercheurs op de set (Shi, Bauder, Ahmed Sylla en Camille Law) de beroepen, passies en verborgen onhandigheden van al deze onbekende mensen moeten raden, om valstrikken, vooroordelen of misdaden te vermijden! Voor veel internetters, als het programma erg licht en goed te bekijken is, is het vooral een enorm plagiaat van een populair programma dat van 1996 tot 2002 werd gehost door Marie-Ange Nardi!

“Beoordeel niet op uiterlijk.” Als deze woorden in het bijzonder de woorden oproepen van “The Voice” in het geheime verhaal, van vanavond, Het is een nieuwe show die hij neemt. dat het “De visuele verdachte‘, nieuw entertainment gepresenteerd door Arthur, uitgezonden op vrijdag 17 juni op TF1. Dit nieuwe programma, geïnspireerd op een sequentie van de overleden grote Amerikaanse show James Corden gepresenteerd door de Brit James Corden, is een spel met eenvoudige regels: raad het beroep , passie en verborgen geheimen en dwaasheden Voor tientallen onbekende kandidaten alleen op basis van fitness… Naast de kijkers leidt het onderzoek vier personages verdeeld in twee teams: Camille Law werkt samen met Ahmed Sylla terwijl Shy’m een ​​paar vormt met haar poeder. Ze vervullen allemaal de rol van rechercheur en moeten raden wat er schuilgaat achter deze tachtig onbekende mensen die zonder vragen voor hen paraderen, gewoon door naar hen te kijken. Boekhoudster of stripper? Groter of kleiner dan een poeder? Zanger of bedrieger? In verschillende rondes moeten de teams onderling beslissen door de details van al deze kandidaten te raden!

READ  Victoria Beckham: Wat is haar relatie met haar schoondochter, Nicola Peltz?

Video – Ontdek Arthur’s Minute

“Plagiaat op orde”

Gedurende 120 minuten volgen reeksen en vragen elkaar om het profiel, beroep, talent, geheim of persoonlijkheid van de anonieme kandidaten te raden. Waar sommige kijkers snel van start gingen, erkenden anderen de waardering voor de nieuwigheid en welwillendheid die uit dergelijk amusement voortvloeit. Maar andere kijkers aarzelden niet om het plagiaat aan de kaak te stellen van een ander programma dat de mooie uren maakte van het begin van de France 2 avonden van 1996 tot 2002: “Wie is wie?” Gepresenteerd door Marie-Ange Nardi, Pepita en J. Lecleoise. . Zelfs als Arthur zijn inspiratie niet verborg voor zo’n programma voor “Visual Suspect”, zagen netizens een scherp gebrek aan originaliteit …