Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Axel (Star Academy 2023) “Een grote wond” voor Margot: De twee studenten vechten klap voor klap

Axel (Star Academy 2023) “Een grote wond” voor Margot: De twee studenten vechten klap voor klap

Geschreven door Leanne Lazar

| Editor

Leanne Lazar is webredacteur voor de tv-afdeling van Purepeople.com. Ze weet net zoveel over de reis van Jean-Pierre Pernot op TF1 als de laatste wendingen van reality-tv-kandidaten en heeft een duidelijke voorkeur voor oprechte verhalen.

Nadat hij zijn grote doorbraak had gekregen tijdens de Star Academy-beloning, was Axel zaterdag de hele dag afwezig op het kasteel. Bij zijn terugkeer wordt hij geconfronteerd met de flagrante desinteresse van zijn metgezellen, vooral Margot. Wat leidde tot een begrip tussen hen.

Axel (Star Academy 2023) “Een grote wond” voor Margot: De twee studenten vechten klap voor klap

De rest volgt na de aankondiging

Vrijdagavond presenteerde Nikos Aliagas een nieuwe bonus van… ster Academie Op TF1. De beloning die leidde tot de eliminatie van Lola. Maar er was ook goed nieuws tijdens de avond. De omroeporganisatie maakte inderdaad groot nieuws bekend, namelijk dat een van de kandidaten immuniteit zou krijgen. “Concreet betekent dit dat de student wordt vrijgesteld van beoordelingen. Dinsdag zal hij vrijwel zeker niet genomineerd wordenHij legde uit.

Alleen de top drie in het weekklassement kon om deze feature strijden, met ca.Een geïmproviseerde strijd“.En het was Helena, Julian En Axel. Het was laatstgenoemde die eindelijk de overwinning kon behalen nadat hij met zijn kameraden had gezongen Leef voor het beste Door Johnny Hallyday. Daarom wordt het tijdens de volgende bonus niet verwijderd. Maar daar stopt het niet! Hij werd ook uitgenodigd in het Mogador Theater om deel te nemen aan de repetities voor de Lion King-band.

READ  Leah verbrak haar stilzwijgen na haar splitsing van Sebastian (Love in the Meadow) en het rapport werd uitgezonden op M6

Daarom was Axel zaterdag de hele dag afwezig op het kasteel. Hij keerde naar huis terug met sterren in zijn ogen, erg blij om zijn vrienden alles te vertellen. Maar hij raakte al snel teleurgesteld toen hij besefte dat niemand veel in hem geïnteresseerd was. Zelfs zijn goede vriendin Margot negeerde zijn geheimen volledig, wat hem een ​​beetje frustreerde. Alleen was het allemaal eigenlijk een grap. Gabriel besloot uiteindelijk het verhaal aan Axel te vertellen, die een kans op wraak zag.

Axel, geweldig acteur

Met zijn beste acteerwerk laat de jongeman Margot geloven dat hij erg boos op haar is. De kandidaat trapte er volledig in, voelde zich slecht en ging haar excuses aanbieden aan haar vriendin. “Vandaag is het heel moeilijk voor mij, ik ontdek veel dingen, ik ben erg zenuwachtig, ik kom thuis en de mensen ontvangen me met halfopen armen, ze luisteren niet eens naar me, ik praat en ze onderbreken me. Uit.. Ik voel me ineens slechtToch hield Axel vol. Het deed me echt pijn, het deed me echt pijn“. De student deed zelfs alsof hij huilde, tegenover Margot, die zich verontschuldigde en niet wist wat hij moest doen. Na een paar minuten stopte hij met de grap: “Eigenlijk maakt het niet uit, want ik heb het hele ding vastgelegd“.

Het loopt goed af tussen Axel en Margot, die de internetgebruikers aan het lachen zal maken!

De rest volgt na de aankondiging