Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Axa biedt haar medewerkers twee vrije dagen

Voor de verzekeringsmaatschappij hadden LinkedIn, Nike en Bumble al besloten om het werk van hun medewerkers te belonen met een week vrij.

Dit is goed nieuws voor de medewerkersaxa Dit is dinsdag. Zij kunnen voor het einde van het eerste kwartaal van 2022 genieten van twee extra vakantiedagen.

“Dit initiatief is een manier voor AXA om zijn teams te bedanken voor hun werk tijdens de gezondheidscrisis en om hen in staat te stellen om lang daarna in uitzonderlijke omstandigheden voor hun mentale en fysieke gezondheid te zorgen.”, rechtvaardigt de verzekeringsmaatschappij die deze aankondiging deed als onderdeel van een week gewijd aan gezondheidspreventie genaamd “AXA, Healthy You”

AXA is niet het enige bedrijf dat informeert naar het welzijn van zijn medewerkers. vorige april, LinkedIn doneert een week vrij Voor het merendeel van de 15.900 medewerkers tegelijk. “Er is iets magisch aan het hele bedrijf dat tegelijkertijd een adempauze neemt. En hoe zit het met de beste? Je wordt bij terugkomst niet begroet met een stortvloed aan onbeantwoorde e-mailsEen woordvoerder van het professionele sociale netwerk merkte op. Voor degenen wiens activiteit een dergelijke onderbreking verhinderde, hebben ze het voor elkaar gekregen “Dag later”uitgelegd.

Antecedenten van Nike, LinkedIn en Bumble

Hetzelfde cadeau in Nike die een week vrij heeft aangeboden Van 30 augustus tot 3 september. Dit gebaar was echter niet gericht op alle medewerkers, het was alleen gericht op het hoofdkantoor in Oregon, Verenigde Staten. “Het is niet alleen een ‘vrije week’ voor het team… het is een erkenning dat we prioriteit kunnen geven aan geestelijke gezondheid terwijl we nog aan het werk zijn.”Matt Marazzo, directeur marketing van Nike, legde het uit in een brief aan medewerkers en plaatste het op LinkedIn. In dezelfde lijn heeft dating-app Bumble deze paar dagen rust gegeven aan zijn 700 medewerkers, dit keer over de hele wereld. “Als dank aan ons team voor hun harde werk en flexibiliteit”, zoals het bedrijf meldde aan CNN Zakelijk.

READ  2 aankomende kanalen, 2 extra functies voor sommige Freebox-abonnees, Pop .update

Zie ook – Elizabeth Moreno denkt: ‘We moeten verder gaan’ met vaderschapsverlof