Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Astronomie: 80 tot 200 heldere sterren per uur… Alles wat u moet weten over de Perseïden vanaf donderdagavond

Dit is een van de meest verwachte astronomische gebeurtenissen van de zomer: de Perseïden zullen op donderdagavond drie opeenvolgende nachten de hemel verlichten.

Als je nog nooit een meteoor in je leven hebt gezien, is dit het juiste moment. Vanaf donderdagavond is het een waar festival dat de nachten zal verlichten met tussen de 80 en 200 filmsterren per uur.

Als ze tot 24 augustus duren, zullen de Perseïden niet zo intens zijn als tijdens de nachten van 11, 12 en 13 augustus. Deze regens van vallende sterren, ook wel Saint Laurent’s Tears genoemd, zijn alleen perfect waarneembaar in een lucht die zo vervuild mogelijk is met algemene verlichting.

Voel je vrij om uit de buurt van stedelijke centra te blijven om echt te genieten van het meest betoverende landschap, ook al is het dit jaar de maan die het risico loopt spoilersporten te spelen. De gigantische maan en zijn buitengewone uitstraling Ze claimen zichzelf al op hetzelfde moment dat de Perseïden worden gemarkeerd. Presentatie kan een beetje verward zijn.

De beste tijd om dit ongewone fenomeen te observeren is over het algemeen rond het ochtendgloren, tussen 4.00 en 5.00 uur.

Merk op dat als de Perseïden hun naam ontlenen aan het sterrenbeeld Perseus, de vallende sterren niet rond de laatste zijn gefocust en overal aan de hemel te zien zijn.

READ  Ubisoft: Analisten zijn pessimistischer over de resultaten