Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

ASSE elf moet het opnemen tegen de leider van de Franse League 2

ASSE elf moet het opnemen tegen de leider van de Franse League 2

Laurent Battles Hij heeft zojuist zijn basiself bekend gemaakt tegen leider Laval, tijdens de slotwedstrijd van dag 11 van het Ligue 2 BKT-toernooi.

Afwezig Benjamin Bushwari, geschorst voor deze wedstrijd, heeft de coach van AS Saint-Étienne geen andere keuze dan zijn gebruikelijke middenvelder te wijzigen. dat het Ayman Muwafaq Wie profiteert ervan en vindt een plek in de basisopstelling. Nog een rendement ter compensatie van de tweede afwezigheid, wat een rendement is Dylan Chambost Wie zal vervangen Stefan DiarraDeze wedstrijd verliezen.

Voor de rest is het een klassieker met Gautier Larsonneur Bij doelpunten bestaat de verdediging uit links naar rechts Leo Petrotvan de kapitein Antonius Bryansonl Dylan Batubinsica En gebaseerd op Dennis Appia. middenin, Florian Tardieu Ik zal hem vergezellen Lamin Vumba En daarom Ayman Muwafaq. Vooraan vinden we Matthew Cafaro, Dylan Chambost En Ibrahim Sissoko.

Het valt nog te bezien of Laurent Battles Het behoudt de klassieke 4-3-3-vorm of snijdt deze in voor verschillende animaties. Dylan Chambost Je kunt bijvoorbeeld naar het ruitpunt in het midden gaan en Sissoko En Cafaro Ze voelen zich aan het front gehecht.

Olivier Frapoli Hij onthulde ook zijn basisopstelling, die je hieronder kunt ontdekken.€ 10 op ZEbet met code EVECT10

Ik bood 10 eurozonder de creditcard op ZEbet te verwijderen die de code bevat Effect10 !