Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

ASL Airlines France kondigt een promotie aan

Sinds de verkoop van het nieuwe zomervluchtprogramma tussen Algerije en Frankrijk is één biljet geldig voor alle luchtvaartmaatschappijen: Prijzen van vliegtickets Duur.

Op sociale netwerken maakte teleurstelling plaats voor woede onder Algerijnen in Frankrijk. Het blijkt dat de 200 vluchten die aan het programma zijn toegevoegd niet genoeg zijn om aan de grote vraag te voldoen.

Weinig stoelen bij Air Algerie, hoge prijzen bij Franse bedrijven

in huis Lucht AlgerijeHet is stress over vliegtickets. Er zijn niet echt stoelen te koop. Wat buitenlandse luchtvaartmaatschappijen betreft, zijn de ticketprijzen ongelooflijk juist vanwege de sterke vraag, vooral in de richting van Frankrijk en Algerije.

ASL. Luchtvaartmaatschappijen Zoals alle buitenlandse luchtvaartmaatschappijen kon hij het aantal vluchten vooruitlopend op het zomerseizoen verhogen dankzij de wederkerigheid die werd goedgekeurd door de Algerijnse regering. Het Franse goedkope bedrijf breidde zijn programma uit en opende twee nieuwe routes van Parijs-Charles de Gaulle naar Bejaia en Annaba.

In totaal heeft ASL Airlines 31 commerciële vluchten per week in haar programma van Parijs, Lyon, Mulhouse en Lille naar Algiers, Oran, Bejaia en Annaba.

Zoals we hebben gezien, wordt de vraag meer geregistreerd in de richting van vertrek van Frankrijk naar Algerije. In de tegenovergestelde richting is de situatie veel beter beheersbaar. De vraag is minder robuust omdat de beperkingen nog niet volledig zijn opgeheven. Algerije is nog steeds geclassificeerd als Oranje in Frankrijk.

ASL Airlines: lage tarieven vanuit Algerije

De door de Franse autoriteiten vastgestelde visumbeperkingen voor Algerijnse staatsburgers kunnen ook dit gebrek aan enthousiasme voor de Algerijns-Franse trend verklaren. Om het nog erger te maken, temperen de ticketprijzen ook de vraag in deze richting.

READ  Ontdek wat de QR-code onthult aan de mensen die hem scannen

ASL Airlines heeft op woensdag 29 juni via haar officiële vertegenwoordiger in Algiers Soleil Flights upgrades aangekondigd voor vluchten die vertrekken vanuit Algiers, Bejaia en Annaba naar Frankrijk. Retourtickets worden aangeboden voor slechts 31.000 Algerijnse dinars.

Soleil Voyages informeert dat aanbieding beschikbaar is Geldig voor een geplande vlucht tussen 3 en 9 juli 2022, en terug tussen 10 september en 15 oktober 2022 (onder voorbehoud van voorwaarden en beschikbaarheid).