Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Artemis 2-missie: wie zijn de vier astronauten die zijn uitgekozen om naar de maan te vliegen?

Artemis 2-missie: wie zijn de vier astronauten die zijn uitgekozen om naar de maan te vliegen?

En de gelukkige winnaars zijn…

daar NASA Maandag werd de identiteit van de vier onthuld astronauten wie zal de bemanning vormenArtemis 2. Dit is geweldig Toegewezen tien dagen rond maan (Because They Won’t Land There) gepland voor november 2024. Een echt evenement, 50 jaar na het einde van het tijdperk Apollo-missies.

Dat blijkt uit de mededeling die maandagmiddag van Houston, Texas)De bemanning zal bestaan ​​uit vier astronauten, drie Amerikanen en een Canadees.

Drie mannen en een vrouw

leek b Riet Wiseman47 jaar , Voormalig NASA-astronaut. En wie als zodanig de gelukkigen had moeten kiezen. Maar door zijn ontslag kwam hij in aanmerking. van welke handeling dan ook. Hij zal de commandant van deze missie zijn.

De piloot wordt gebeld Victor Glover. Hij was vooral de leider van de eerste expeditie X-ruimte naar het Internationale Station (ISS) in 2020.

Gestempeld Missie SpecialistEn Christina Kok44 jaar , Houdt het record voor de langste ruimtevlucht door een vrouw – 328 dagen.En Volgens The New York Times.

De bemanning van Amerikanen wordt ook aangevuld met Canadezen Missie SpecialistEn Jeremy Hansen. Een 47-jarige voormalige gevechtspiloot, die nog niet in de ruimte heeft gevlogen.

BREAKING NEWS: Drie Amerikanen en een Canadees zullen de bemanning zijn van NASA’s Artemis 2-missie, de eerste mensen die naar de maan vliegen in de 50 jaar sinds het Apollo-tijdperk. https://t.co/sep3hA99qJ

– De New York Times (@nytimes) 3 april 2023