Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Apple verlaat de beroemde “Hey Siri”-formule

Apple verlaat de beroemde “Hey Siri”-formule

Als het merk Apple de toepassing van spraakopdrachten wil vereenvoudigen, worden de wijzigingen pas over enkele maanden verwacht.

Tot nu toe heeft Apple’s Siri-stemassistent op vragen en verzoeken van iPhone-, iPad- of HomePod-bezitters gereageerd met twee woorden: “Hey Siri” of “Hey Siri” in het Engels. Stuur een bericht, vraag informatie aan, speel muziek af… Apple wil gebruikersvragen vereenvoudigen. Daarom zal de Amerikaanse reus over een paar maanden zijn toch al beroemde formule vervangen door een eenvoudige “Siri”. Als de verandering op zichzelf niet significant is, heeft het te maken met het merk Apple, waardoor Siri zou moeten begrijpen dat het zal worden aangevraagd door alleen de naam te noemen. “De verandering doorvoeren is een technische uitdaging die veel AI-training vereist”, Verklaart in het bijzonder Bloomberg.

Dus de techgigant zou deze mod in alle talen moeten ontwikkelen en de toepassing ervan moeten aanpassen aan de dialecten. Waarom heeft Apple deze wijziging doorgevoerd? Omdat het bedrijf dichter bij zijn concurrenten wil komen. Amazon vraagt ​​zijn gebruikers om simpelweg “Alexa” te zeggen om de stemassistent te activeren. Van zijn kant heeft Microsoft zijn systeem gewijzigd van “Hey Cortana” in “Cortana”. Voorlopig handhaaft Google zijn basismodel: zijn klanten kunnen zijn stemassistent bellen door “Ok Google” of “Hey Google” te zeggen. Het zal echter enige tijd duren voordat deze wijzigingen van kracht worden. Volgens Bloomberg is Apple al enkele maanden bezig met deze verandering en hoopt deze nieuwe functie in 2023 of zelfs 2024 uit te rollen.

zie ook – iPhone, iPad en Mac … Apple waarschuwt voor een beveiligingsprobleem waardoor controle over bepaalde modellen mogelijk is

READ  Techniek. Zullen uw oude smartphones donderdag echt geen internet meer hebben?