Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Apple lanceert Tracker Detect-app voor Android: waar is het voor?

Apple heeft zojuist de Tracker Detect-app voor Android uitgebracht. Deze app is een reactie op kritiek van privacyvoorvechters na de AirTags-marktplaats.

Apple AirTag

Apple AirTag

In juni 2021Apple beloofde een Android-app. Eindelijk is deze app daadwerkelijk uitgebracht in 2021.

privacy verbeteren

Een van de problemen die gebruikers naar voren hebben gebracht, is het onvermogen om een ​​bestand te volgen AirTag Als je geen iPhone bij je hebt.

Apple lanceert Tracker Detect-app voor Android - waar is het voor?

Eindelijk heeft Apple zojuist een Android-app geïntroduceerd met de naam Detectietracker (Momenteel niet beschikbaar in Europa). Het is ontworpen om het Zoek mijn-netwerk te gebruiken om een ​​compatibel Apple-apparaat, zoals AirTags, te lokaliseren en te vinden.

Selecteer een AirTag die u kan volgen

Als de Tracker Detector-app bijvoorbeeld een onbekende AirTag vindt, wordt deze in de app gemarkeerd als “Onbekende AirTag”. Je kunt het lokaliseren om het in handen te krijgen.

Dit is een reactie op kritiek op privacy, waarbij veel gebruikers klagen dat AirTag kan worden gebruikt om mensen te volgen en te stalken.

Als de AirTag zich in de verloren modus bevindt en als u een smartphone met NFC hebt, ontvangt u mogelijk instructies over hoe u deze aan de eigenaar kunt teruggeven. Apple zei dat alle communicatie versleuteld is, zodat niemand, ook Apple niet, de locatie of identiteit van mensen of hun apparaten kent.

Van een leuke tool hebben slimme tags de hoofdrol gespeeld dankzij de komst van fanfare van Apple en Samsung. Ontdek de beste accessoires zodat je niets verliest.
Lees verder


Om ons te volgen, nodigen we je uit om: Download onze Android- en iOS-app. U kunt onze artikelen en bestanden lezen en de nieuwste video’s op YouTube bekijken.